Reggaebonanza-konkurransen trukket

En rekke reggae-artister skal farge Oslo fredag 2. november. Du kunne vinne billetter hos oss, men konkurransen er nå ferdig.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG, OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Det blir tunge og seige rytmer i mange timer neste fredag når reggaeartister fra Norge og Jamaica skal gjøre dansefoten din sliten. Bonanzaen arrangeres av Oslo World Music Festival og åstedet er Rockefeller. La oss ta en liten titt på hva du kan oppleve.

De to store trekkplastrene er norske Nico D og Jah Mason fra Jamaica som har hatt suksess på hver sin kant, men som også samarbeidet på singelen «Ruff Times» som ble en hit på Jamaica. På denne reggaekvelden opptrer de hver for seg, men mye tyder vel på ett og annet treff på scenen. Sjekk «Ruff Times» i videoformat under.

Du kan også oppleve Mr. Perfect aka Giddimani, de herlige Bodø-typene i Supermanna (som tidligere het Manna), og i tillegg spiller Lutan Fyah som tidligere har samarbeidet med Nico D og Admiral P, og som ble tatt under vingene til selveste Buju Banton. Alle artistene bortsett fra Supermanne backes av reggaebandet House Of Riddim.

Sjekk Lutan Fyah med «Falling For You» under. God stemning.