Team Me-konkurransen ferdig

Team Me skal avslutte et storartet 2012 med konsert, filmpremiere og god gammeldags fest i Oslo. Vi ga vekk billetter og disse har nå fått nye eiere.

Team Me på Pstereo, foto: Jørn Gjersøe/Nrk.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Team Me har hatt mye å gjøre siden debutalbumet To The Treetops kom i oktober i fjor. I tillegg til suksess med påfølgende turnering i Norge har også bandet beveget seg over landegrensene og ut i verden.

Team Me har reist gjennom halve Europa og dro også helt til Japan for å spille konserter. Sistnevnte opplevelse er festet til film og har blitt til dokumentaren Sayonara Elverum som har premiere på Sentrum Scene fredag 7. desember. Samme sted og samme kveld spiller også Team Me sin aller siste konsert i 2012.

Med seg på feiringen har de to andre band som har blitt spilt en hel del på P3. Bendik fra Trondheim slapp nylig sitt debutalbum proppfullt av norskspråklig dansbar indie, og har hatt låten «Forsvinne» på P3-listene tidligere i år.

Et annet prosjekt som også har blitt listet på P3 tidligere er SiN som består av Marius Drogsås Hagen som er vokalist i Team Me og Tord Øverland Knudsen fra The Wombats. SiN har aldri spilt konsert før, så her snakker vi om nok en premiere i Oslonatten.

Vi ga vekk billetter til denne Team Me-festen, og vinnerne har nå fått beskjed via epost.

Se traileren til Sayonara Elverum under.