Vinn billetter til Volbeat i Oslo

Rockerne i Volbeat har sakte vokst seg til arenaformat i Norge. Vi ga vekk billetter til konserten i Oslo Spektrum, og denne konkurransen er nå ferdig.

Rob Caggiano. Ny gitarist.
Rob Caggiano. Ny gitarist.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Historien om Volbeat har mye solskinn i seg. Fra starten i København i 2000 har bandet sakte vokst seg svære via gamlemåten: Enormt mye turnering og relativt hyppige albumutgivelser.

Arbeidet har sakte og sikkert ført Volbeat fra små klubber til førsteplass på albumlisten i Norge med sin nye plate Outlaw Gentlemen And Shady Ladies. Danskenes blanding av metal og rockabilly blir altså stadig mer populær.

Tidligere har Volbeat fylt de største klubbscenene i Norge, og de har også gjort store festivalscener, men nå er det på tide å gjøre sin første store arenajobb her til lands. Lørdag 30. november spiller Volbeat i Oslo Spektrum, og vi ga vekk billetter.

Denne konkurransen er nå ferdig og vinnere har fått beskjed via epost. Vi spurte dere om hvilket kjent metalband gitarist Rob Caggiano spilte i før han hoppet over til Volbeat, og svaret på det var Anthrax. Takk til alle som deltok!

Merk at det er fri aldersgrense i Oslo Spektrum. Volbeat spiller også på årets Hove-festival.

Sjekk den meget gode videoen til «Cape Of Our Hero» fra det nye albumet under.