Malakoff-konkurransen ferdig

Malakoff i Nordfjordeid har vokst seg til å bli en av landets beste og største festivaler. I år har de skaffet seg noen flotte dragere på programmet, og vi ga vekk festivalpass i denne konkurransen som nå er ferdig.

First Aid Kit, foto: Per Ole Hagen/Nrk.
First Aid Kit, foto: Per Ole Hagen/Nrk.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Malakoff har vokst seg stor selv om festivalen ligger i lille Nordfjordeid i Eid kommune i Sogn og Fjordane. Med en relativt rocka profil har Malakoff så langt drevet sunt og hatt god medgang i publikumstilstrømmingen. Mye tyder på at årets utgave kan bli den aller største, for med navn som Biffy Clyro, The Hives, Bad Religion og Kaizers Orchestra bør både kvalitet og tilskuere være sikret.

Malakoff er også flinke med resten av festivalprogrammet sitt i år, og har noe for de fleste. Popen ivaretas av Morten Abel og Eva & The Heartmaker, rocken spilles av folk som Kvelertak og Black Debbath, mens hiphopen kjæles med av Lars Vaular og LidoLido. Ny kraft finnes også i Hvitmalt Gjerde, Blood Command og ikke minst svenske First Aid Kit som får med seg Graveyard, The Tallest Man On Earth og Witchcraft over grensen.

Simpelthen mye for enhver, og om man liker musikk i mange sjangre kan det bli travle dager fra 18. til 20. juli i vakre Nordfjordeid. Vi ga vekk festivalpass og campingpass, og denne konkurransen er nå ferdig. Vinnere har fått beskjed via epost.

Se gjerne First Aid Kits vakre «Emmylou» i videoform under.