Karin Park-konkurransen trukket

Svensk-norske Karin Park slipper nå albumet Highwire Poetry som du kunne vinne på helt ekte vinyl. Og på cd. Samtidig. Konkurransen er nå ferdig.

Karin Park har hatt en nomade-lignende utvikling når det gjelder sjanger. Hun holdt først til i den lette og pene popen, og fikk radiohits her i Norge med det. På siden bodde hun litt i rockabilly-land med MT Six, før hun plutselig ble korthåret elektro-artist med sin fine forrige plate Ashes To Gold. En stil hun fortsetter i på helt ferske Highwire Poetry.

Det handler om kald og deilig elektropop med Parks spesielle stemme oppå, ikke helt ulikt det The Knife slo gjennom med for noen år siden. En internasjonal lyd som kan bringe Karin Parks karriere videre ut fra Norge og Sverige. P3musikks Trine Aandahl trakk frem Parks nye plate som en av de hun gledet seg mest til i vår sak om platehøsten, og mente at «hennes halvkvalte stemme har et desperat og til tider vettskremt uttrykk, og stemningen i musikken er unik og fylt av nerve og spenning».

Vi fikk inn en del eksemplarer av Karin Parks skinnende nye album på vinyl, og laget konkurranse som fikk masse svar. Vi har trukket vinnere og disse fine folkene kan forvente seg pakke i posten veldig snart:

Eirik Kyvik Gulliksen, Kongsberg

Live Sjuve Johansen, Horten

Frida Erlandsen, Oslo

Anders Mile, Asker

Karin Park har allerede laget videoer til hele fire av låtene på Highwire Poetry. Sjekk alle under.