Sex Pistols-konkurransen trukket

Klassiske Never Mind The Bollocks fyller 35 år og feires med svær boks som kunne bli din. Vinner er trukket.

I oktober 1977 kom det mest klassiske punkalbumet av de alle. Never Mind The Bollocks Here’s The Sex Pistols bygget opp under forargelsen og furoren bandet hadde skapt i månedene før, og står fremdeles trygt der oppe blant de aller beste debutene i rockehistorien. Fiffig nok ble det med denne ene platen fra Sex Pistols før bandet raste sammen tidlig i 1979.

For å feire 35 år med kraftig inspirasjon på hele rocken kommer nå denne musikalske perlen som tungt og stort boks-sett. I tillegg til selve platen med forbedret lyd leveres også en cd med rariteter og demoer, en cd med live-lyd fra konserter i Trondheim og Stockholm i 1977, to dvd-er med live-opptak, promo-videoer og intervjuer, en kopi av vinyl-singelen “God Save The Queen”, og ikke minst en 100-siders bok med sitater og bilder.

Lekre ting kunne komme i ditt eie. Vi spurte dere om navnet på de fire medlemmene som spilte inn albumet, og svaret var Johnny Rotten, Glen Matlock, Steve Jones og Paul Cook. Mange visste det, og vi har trukket ut Birgitte Bakken Olsvik fra Surnadal som vinner. Gratulerer! 

I sammenheng med feiringen kom det nyss en ny video til åpningslåten på albumet “Holidays In The Sun”. Sjekk videoen under.