Kaizers Orchestra-konkurransen trukket

Hele Kaizers Orchestra har skriblet navnene sine på vakre doble vinylplater. Du kan vinne en ved å delta i vår konkurranse.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET.

Alt Kaizers Orchestra gjør blir en gedigen suksess. Ferden fra å være et ukjent band på trange klubber i Bergen til å være hovedattraksjon i hele Norge har vært fascinerende og innholdsrik. Snart blir det et tomrom for fansen når Kaizers Orchestra skal ta en lang pause, men først skal banden turnere ferdig siste del av Violeta Violeta-trilogien. Blant annet med konserter i Operaen i Oslo og i London.

Men nå skal det handle om autografer og vinyl. Siden Kaizers-karene er så hyggelige har de skrevet navnene sine med svart tusj på utgaver av sitt siste album, den svært pene og hvite Violeta Violeta Volume 3. Disse utbrettsvinylene skal selvsagt direkte ut til noen av våre lesere. Vi kan ikke bare sitte her og stirre på de heller. Selv om vi har lyst.

Denne konkurransen er nå trukket, og vinnere ble Helene Skoge, Marie Bjørndal og Fredrik Haga som får signert vinyl i posten. Gratulerer.

Sjekk videoen til «Begravelsespolka» fra Violeta Violeta Volume 3 under.