Vinnere av solokarrieren til Roger Waters

Roger Waters ryktes til Norge igjen, og vi feirer med å gi vekk hans solokarriere i svære boks-sett.

Roger Waters var en stor del av Pink Floyds massive suksess på 70-tallet. Som en av grunnleggerne av Pink Floyd tok han over ansvaret for det meste av låtskrivingen etter at Syd Barrett forlot bandet i 1968. Det resulterte i klassiske album som Dark Side Of The Moon, The Wall og Wish You Were Here, men midt på 80-tallet sa Waters takk for seg og gikk solo. En solokarriere som har vart helt frem til i dag, og som har resultert i noen svært suksessfulle turneer. Det ryktes at Roger Waters er på vei til Bergen neste år med sin nye oppsetning av The Wall, men det vi ga vekk her på p3.no/musikk var Waters sin solokarriere på plate.

Boks-settet Solo Album Collection inneholder syv cd-er og en dvd der du får albumene The Pros And Cons Of Hitch Hiking, Radio K.A.O.S., Amused To Death, operaen Ça Ira om den franske revolusjon, og live-konserten In The Flesh både som audio og video. Nesten hele det musikalske livet til Roger Waters etter Pink Floyd samlet på ett sted. Musikalsk både utfordrende og gjenkjennelig for eldre og yngre musikkinteresserte.

Vi ga vekk boks-sett, og de som veldig snart kan gå i postkassen og fikse opp pakke er:

Sandra Edvardsen Gjerd, Bergen og Morten Lønvik, Vikhammer.

Ryktene om en gjenforening av Pink Floyd blomstrer opp med jevne mellomrom, men siden Live 8 i 2005 har ikke de fire stått på samme scene.  En gjenforening med en av besetningene er umulig siden Syd Barrett døde i 2006 og Richard Wright forlot oss i 2008. David Gilmour og Roger Waters spilte sammen på et lite veldedighetsarrangement i 2010, og året etter kom både Gilmour og Nick Mason på scenen i O2 Arena i London under Waters The Wall-konsert. Se video av “Comfortably Numb” fra den konserten under.