Slik vinner du gullbilletten!

Nå kan du vinne gullbillett og stjernebehandling til P3 Gull! P3 spanderer hotell, reise, styling, raider, og VIP-plass under utdelingen.

OBS! Konkurransen er avsluttet. Takk for alle innsendte bidrag!

 

29. november er det klart for Norges aller første P3 Gull – og nå kan du vinne eksklusive gullbilletter, bli behandlet som en stjerne og være tilstede på den store dagen! Les alt om utdelingen her!

Vinn stjernestatus!

Vi flyr deg, og inntil tre av dine venner til Oslo, spanderer hotellopphold og behandler dere som ekte P3 Gull-artister! Lesk dere med deres personlige ønskeradier, få eget bord blant de nominerte artistene på utdelingen og bli stylet og sminket før dere entrer den røde løperen på Sentrum Scene. For å avslutte det hele på storstilt vis, blir dere fraktet med artistbussen til den store etterfesten, etter utdelingen.

Og du trenger ikke jobbe så alt for hardt for å få denne stjernebehandlingen.

Det eneste du trenger å gjøre er nemlig å lage en kort reklamesnutt for P3 Gull. Legg filmen ut på instagram eller facebook og hashtag den med #p3gullbilletten, eller simpelthen send videoen til p3gull@nrk.no.

Her er Christines forsøk på en reklamesnutt. Kan du gjøre det bedre?

En uforglemmelig kveld

P3 Gull blir et forrykende liveshow med de beste P3-artistene, utdeling av gjeve priser, massevis av fans og P3-profiler. Musikkfesten ledes av Live Nelvik og vil bli sendt direkte på NRK3 og P3.no – rett og slett en uforglemmelig kveld.

Tre av de mest aktuelle artistene dette året, Envy, Truls og Emilie Nicolas, er allerede bekreftet og tre de priskategoriene, P3-prisen, Årets nykommer og Årets låt, har hittil blitt offentliggjort. Følg med på P3 og P3.no for flere spennende slipp av artister, priser og happenings.