Nå er vi halvveis!

50 timer for regnskogen er gått.

Vi er halvveis i P3aksjonen, og for noen timer det har vært! P3s lyttere har samla inn fantastiske 1.096.OOO kroner, vi nådde millionen over et døgn tidligere enn fjoråret, givergleden er rett og slett enorm.

– Gavmildheten er så enorm at jeg får frysninger, utbryter Silje.

Når P3aksjonen er halvveis har P3-lytterne sendt inn SMS for 881.000 kroner. Det er altså ikke lenge igjen til en million også er nådd kun fra SMS-inntekter.

– I fjor ble det en million på SMS totalt, så det er utrolig imponerende at vi nesten har nådd millionen bare fra SMS så tidlig, stemmer Ronny i.

Holdt på å begynne å grine

Alle programlederne har fått flere utfordringer i det store innsamlingskappløpet. Blant mye rart så har Tuva og Ronny for eksempel sunget romantisk duett foran tusenvis av mennesker i Dødens Dal, som oppvarming for OnklP og Slekta (!), Silje har prøvd å ta lappen, og Niklas har hatt stand up om fotosyntese.

– Det har skjedd veldig mye gøyale ting, og det var faktisk gøy å synge i Dødens Dal, forteller Ronny.

– Sånn rent personlig var Ronny og Tuvas duett det beste som har skjedd til nå. Hvis det ikke hadde vært for at jeg måtte styre teknikken og keep it cool, hadde jeg begynt å gråte da de så hverandre dypt inn i øynene på slutten der, sier Silje.

Nå er hun redd for at det er hun som får svi i P3aksjonens siste halvdel.

– Nå har jo Niklas, Ronny og Tuva fått kjørt seg skikkelig, så jeg er stygt redd for at det er noen godsaker som venter på meg nå.

Vi lover at det kommer til å skje mye gøy i neste halvdel av P3aksjonen også! Her kan du kose deg med noen høydepunkter fra de første 50 timene:

Musikk til støtte for regnskogen

Flere fisefine artister har vist sin støtte til regnskogen ved å spille under P3aksjonen. I tillegg til Lemaitre og Charlie Rackstead and the Sticklesbergen Ramblers, har Blomst og Izabell vært på besøk.

P3morgens egen Markus, nå kjent som M Dawg eller M-Lotion, opptrådte også sammen med selveste Oral Bee på låta “Tennis”.

Se alt her!

Fredag kom Norges rapdronning Izabell innom. Hun tok med seg låta si “Bæd”, og det var riktig så fint.

Punkbandet Blomst kom på besøk torsdag kveld, de spilte låta “Ro Deg Ned”.

Blomst hadde også en fin sekvens med fakta om regnskogen:

Fine folk på Torget

Siden programlederne sitter i et glasstelt på Torget kommer det stadig masse fine folk innom for å hilse på. Det er så koselig! Natt til fredag kom det er par svingglade gutter på besøk, og Silje tok seg en svingom på Torget.