Nå kan du sensurere bort Chris Brown

Et kanadisk selskap gir deg mulighet til å fjerne artisten fra nettet, i hvert fall delvis.

Norgesaktuelle Chris Brown har etter hvert blitt et kjent navn, om det er på grunn av hans hardtslående beats eller knyttnever er vanskelig å vite. Han har hvert fall fått mye oppmerksomhet fra media for andre ting enn selve musikken. Blant annet i 2009, ble han dømt for å ha utøvd vold mot sin daværende kjæreste Rihanna.  I forrige uke spekulerte flere om Chris Brown hadde tatovert en forslått kvinne på halsen, noe han selv nekter for.

Brownout

For selskapet AUX ble dette dråpen, og nå har de lansert en plugin til Google Chrome som skal sensurer bort artisten for de som måtte ønske det. Dette gjør den ved å lage en blå firkant som dekker over både navnet og ansiktet hans.  Progammet har får det klingende navnet Chris Brownout.

LES: Her kan du laste ned Chris Brownout til Google Chrome

Etter det forrige stuntet til Chris Brown – tatoveringen- fant vi ut at vi måtte ta saken i egne hender, skriver AUX på sin hjemmeside

Ikke første gang

Tidligere har firmaet laget Nickelblock, som fjerner alle søkeord med bandnavnet Nickelback.  Den ble gitt ut i fjor, da det ble kjent at bandet skulle stå for pauseunderholdningen under en amerikansk fotballkamp.  Noe som førte til en stor underskriftskampanje på internett, for å få fjernet dem fra showet.

LES: Hater du Nickelback?

Dette er ikke den eneste reaksjonen mot Chris Brown. I forrige uke skrev NME  at det nye albumet hans Fortune, hadde fått klistret lapper på cd-coveret med beskjeden «Advarsel: ikke kjøp dette albumet! Denne mannen slår kvinner.»

Bildene av albumet med merkelappene på coveret ble kjapt populære på internett. En talsmann for butikkjeden HMV uttalte til NME at dette kanskje har virket mot sin hensikt, og heller ført til at folk ble oppmerksomme på at artisten har gitt ut ny plate.