Nå også på Android!

Onelinerapp fra RR er ultrapopulær.

Radioresepsjonen er det første radioprogrammet i Norge til å få sin egen iPhone-app og den er umåtelig populær. Da Radioresepsjonens onlinerapplikasjon til iPhone ble lansert sist uke gikk den rett til topps i Apples App Store.

Last ned appen til iPhone her!

Skuffede Android-brukere

Selv om mange hjerter gledet seg over applikasjonen var det også noen som knuste. Det var mange Android-brukere som følte seg snytt siden applikasjonen kun kom til iPhone. Kommentarfeltet på p3.no eksploderte av RR-fans som har Android-telefoner:

«Cool, mulig å lage den for android i tillegg? Så slipper jeg å kjøpe iPhone liksom.»

«Jeg vil se iPhone knusing og Android applikasjon.»

«Enig med de andre at mangelen på Android-app er svært hjerteskjærende.»

– Det har vi tatt til etterretning, og appen er nå tilgjengelig for de fleste telefoner med Googles operativsystem, sier nettsjef i P3 Roy Strømsnes.

Onelinerappen er tilgjengelig for Android-telefoner som har versjon 1.6 eller nyere. Roy Strømsnes mener at det er viktig å favne om flere enn de som bruker iPhone.

– Vi ønsker å være tilgjengelig på alle plattformer der brukerne er. I praksis er det vanskelig, fordi app-markedet er så fragmentert. Ved å lage en applikasjon til både iphone og Android dekker vi størstedelen av markedet, sier han.

Les mer om appen her!

Last ned nå!

Etter bare en uke er onelinerapplikasjonen tilgjengelig og klar for nedlasting.

Scan QR-koden med telefonen din for å gå til appen i Market

Du kan også søke på Radioresepsjonen i Android Market.

Mer gøy på Android

Hvis du har tatt en titt å applikasjonen på iPhone og nå laster ned onlinerappen til din egen Android-telefon, så vil du oppdage en forskjell.

Det var nemlig ikke bare uttrykk for skuffelse som kom frem i kommentarfeltet da applikasjonen ble lansert, men også noen gode tips. Joakim kommenterte:

«Men det burde jo være mulighet for en trommelyd-knapp også? Slik at man liksom får et verdig avslutning på Onelineren. Hadde vært megarått altså.»

Ja, det hadde vært megarått, og derfor har nettopp trommelyd blitt en ny funksjon i onelinerappen.

Nå kan du avslutte de tørre vitsene med herlige trommeslag, ba-dunk-dish!

Denne funksjonen vil selvsagt også komme til iPhone-versjonen etter hvert.

Utviklerens HTC med Android tatt med journalistens iPhone.