Nakenbading eller nachspiel?

Henrik Thodesen er gjest når P3morgen streames kl. 07 på P3.no!

Fredagens gjesteprogramleder i P3morgen er Henrik Thodesen fra Torsdag Kveld fra Nydalen, som skal sørge for den ultimate morgenstemninga både for de som hører på, og de som ser på streamen.

Sjekk ut P3morgens blogg her

P3morgen skal nemlig streames denne gangen også, slik at du har muligheten til å se Ronny, Yngve og Henrik i full aksjon fra kl 07.00 til 10.00.

Ønsker og anbefalinger

Henrik Thodesen er så snill at han tar med seg noe Ronny kan smake på, i tillegg til å være med på et av Yngves intime intervjuer. Blir det nachspiel, nakenading eller båttur, mon tro? Han tar også med seg sine ønskelåter, og tar en lokalavisrunde sammen med Ronny og Yngve.

Reporter Silje skal også ut i Oslos gater, og denne gangen er det Henrik som bestemmer hva hun skal gjøre. Henrik tar også med seg tre ting som han vil anbefale. Slik gikk det for eksempel da Linn Skåber gjorde det samme.

Det kan også virke som om Ronny kommer til å spille den høyt hatede låta «Friday» av Rebecca Black etter en avstemning fra lytterne. Hvorfor ikke? Det er jo tross alt fredag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se P3morgen på stream fra kl 07.00 her på P3.no