Til nrk.no

Natt til lørdag

Natt til lørdag – Episode 18

Når Frid blir overbevist om at en tidligere bestevenninne har blitt utsatt for et overgrep, bestemmer hun seg for å ta saken i egne hender. Frid oppretter en podkast, og gjennom daglige episoder oppdaterer og involverer hun lytterne i jakten på en gjerningsmann. Hva var det egentlig som skjedde natt til lørdag?

Natt til lørdag er en fiktiv krimpodcast produsert av Rubicon for NRK Radioteatret.

iTunes RSS

Nyeste episoder


 

Natt til lørdag - Episode 18

Natt til lørdag - Episode 18

Gratulerer med dagen! Ayman og Maja kom til meg på 17. mai-frokost. Litt annerledes stemning rundt dette frokostbordet, enn de fleste andre i dag, tipper jeg. Tusen takk til alle som har hørt på, tipset meg og delt sine historier. Tusen takk for meg. Frid out. Musikk: Nauuda - Up Hanne Mjøen - Perfect Noise

Last ned   |   Publisert 17.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 17

Natt til lørdag - Episode 17

Jeg og Ayman la en plan, men ting gikk ikke helt etter – ja, planen. Altså, jeg er fortsatt i sjokk. Den så jeg ikke komme! Musikk: Hysj feat. Ponette - Sammen for å Mike Emilio - The Last Circus 2018 Meland X Hauken - Tarantino 2019 Mike Emilio - Overkill 2018 Yung Smul feat. Lil Goldfish - Helt ærlig Yung Smul - Ung & Shtinn

Last ned   |   Publisert 16.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 16

Natt til lørdag - Episode 16

Tampen brenner. Jeg kjenner det på meg. Men rektor truer meg med utvisning hvis jeg fortsetter! Nå må jeg enten gi meg – eller satse alt. Ponette - Freak

Last ned   |   Publisert 15.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 15

Natt til lørdag - Episode 15

Det har ikke blitt så mye festing på meg i det siste, fordi jeg føler halve verden er ute etter meg. Men i natt ble jeg med Ayman og de ut. Målet: finne eksrussen. Musikk: Safario - Feeling Good brenn. - Juli Mike Emilio - Somnolent 2018 Meland X Hauken - Flashpoint 2018 Mike Emilio - High School Hellcats 2018 Sushi X Kobe - Metadon/Subutex Mike Emilio - Overkill 2018

Last ned   |   Publisert 13.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 14

Natt til lørdag - Episode 14

Dette er det jævligste jeg har hørt. Hvem vet noe?

Last ned   |   Publisert 12.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 13

Natt til lørdag - Episode 13

Nå har det skjedd mye greier her. Siden dagen i går tok en helomvending ble det gjort en del opptak som ikke kom med i gårsdagens episode. Dagens episode er derfor fra i går (torsdag) og i dag. Hyggelig start på helgen. Not. Kefeider - I'm Not Safe Monteur - Dreaming Imsito - Turbo tunnel

Last ned   |   Publisert 11.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 12

Natt til lørdag - Episode 12

Hva skjer med verden?! Musikk: Dagny - That Feeling When ponette - I'm Alone

Last ned   |   Publisert 10.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 11

Natt til lørdag - Episode 11

I går gjorde jeg som damene på overgrepsmottaket foreslo, og sendte henne én siste melding. Har ikke fått sove i natt. #majamåsvare Musikk: Monteur - Dreaming Yung Smul feat. Lil Golfish - Helt ærlig

Last ned   |   Publisert 09.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 10

Natt til lørdag - Episode 10

Jeg har tydeligvis løst dette på en ræva måte, men hva skulle jeg gjort annerledes? Jeg dro til overgrepsmottaket for svar. Jeg må gi dette ett siste forsøk. Musikk: Mela - I Verden Der Ingen Ser E Frihet

Last ned   |   Publisert 08.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 9

Natt til lørdag - Episode 9

Jeg har virkelig ikke lyst til å legge ut denne episoden, men Maja ville bare møte meg på én betingelse. At jeg la den ut uredigert. Så her er den. Og ja, jeg vet at jeg er et dårlig menneske, så spar deg fra å sende meg hatmeldinger når du har hørt den.

Last ned   |   Publisert 07.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 8

Natt til lørdag - Episode 8

Alt går til helvete. Musikk: Yung Smul - Ung & Shtinn brenn. - Juli Tuvaband - Horses

Last ned   |   Publisert 06.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 7

Natt til lørdag - Episode 7

Kongeparken dag 2. Jeg er altfor fyllesyk for å etterforske noe som helst, men Ayman ga meg et bra tips i går som jeg ble nødt til å følge. Nå er det en hel buss som jakter på oss. Det betyr vel at tampen brenner? Musikk: Hanne Mjøen - Perfect Noise Meland X Hauken - Flashpoint 2018 Meland X Hauken - Joyride 2018 Meland X Hauken - Ducktales 2018

Last ned   |   Publisert 05.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 6

Natt til lørdag - Episode 6

Jeg dro meg selv til Kongeparken, men fikk en jævlig dårlig nyhet da jeg kom fram. Det stopper ikke meg fra å gjøre undersøkelser. Har nemlig hørt rykter om at en av de mistenkte også er her. Musikk: Moshu - One Of A Kind Yung Smul - Ung & Shtinn Sushi x Kobe - Metadon/Subutex

Last ned   |   Publisert 04.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 5

Natt til lørdag - Episode 5

Ayman hjelper meg å gå gjennom de mistenkte. Helt til han finner en han kjenner på lista. Kan man liksom se på noen om de er en overgriper eller ikke? Har forresten funnet ut at HUN skal til Kongeparken i morgen! Snakkes der. Musikk: Yung Smul - Ung & Shtinn Ponette - Gun

Last ned   |   Publisert 03.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 4

Natt til lørdag - Episode 4

Jeg har fått inn noen tips, og jeg har allerede tre mistenkte! Følg og tips meg på Instagram: fridtid1. Jeg har også fått en del negative kommentarer og vet at det er mange troll der ute, men hvor seriøst skal man egentlig ta en trussel på Jodel? Musikk: Hanne Mjøen - Future Tuvaband - Trees

Last ned   |   Publisert 02.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 3

Natt til lørdag - Episode 3

Tirsdag. Jeg er så fyllesyk. Rulla med bussen til Ayman i går, og fikk en helt idiotisk idé oppe på Skytterkollen. Er det forresten innafor å gå rundt med en samtykkekontrakt på innerlomma? Musikk: Yung Smul - Ung & Shtinn Pusa - No Sweat Oysang - Shameless Yung Smul feat. Lil Goldfish - Helt ærlig Ponette – Freak

Last ned   |   Publisert 01.05.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 2

Natt til lørdag - Episode 2

Mandag. Første skoledag siden hun sendte mobilsvarmeldingen. Jeg snakket med en av venninnene hennes, og fant ut at noen dro på nach natt til lørdag. Ellers har jeg sett etter livstegn på sosiale medier. Hvordan er det mulig å forsvinne fra jordas overflate, og når var sist du ikke sjekka Messenger på to dager? Musikk: Dagny - That Feeling When Ponette - Gun

Last ned   |   Publisert 30.04.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter

 

Natt til lørdag - Episode 1

Natt til lørdag - Episode 1

Lørdag morgen våknet jeg til et ubesvart anrop og en skremmende mobilsvarmelding fra en tidligere bestevenninne. Nå har hun stukket fra byen, bussen og russetiden. Jeg heter Frid, og i denne podkasten skal jeg finne ut hva som skjedde natt til lørdag. Musikk: Moshu - One Of A Kind Imsito - Min Luv Yung Smul - God i formen Yung Smul - Stormen Ponette - Gun

Last ned   |   Publisert 29.04.18  |    Del på Facebook      Del på Twitter