Få timer igjen

Programlederne klarer seg uventet bra.
Les også: Studentene vil grave i lommene | Møte med Liberia

Ken, Live og Ronny har tilbrakt snart tre døgn på Rådhusplassen. Vi sjekket pulsen på programlederne lørdag formiddag når litt under halve tiden gjenstod.

Lun nattestemning

– Det blir intim stemning med lytterne på natta, sier Ronny som akkurat er ferdig med andre nattevakt, og synes det er vanskelig å sove på dagtid.

Ken derimot fikk noen timer på øyet mens det fortsatt var mørkt, men ble i ekte leirskolestil vekt av en påstått brannfare.

Falsk brannvarsling

– Odd-Magnus, det tatoverte monsteret fra Torsdag Kveld fra Nydalen, og Live vekte meg i natt ved å hamre på taket og ropte at det brant.

Torsdag kveld fra Nydalen. (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)
Odd-Magnus Williamson returnerte til Rådhusplassen i natt for litt skremming av Ken. (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Ken har vært ute en høstnatt før og skjønte med en gang at det var falsk alarm.

– Jeg har kjørt en kaffe-cola-combo til nå, men kjenner at hvis ikke Live står opp snart så går jeg på en smell, sier Ken som nylig returnerte fra Sudan.

Les også: Julefrokost med Else Kåss Furuseth? TKFN var gjester i P3aksjonen.

Live holdt fortet i deler av nattetimene, og fikk som nevnt besøk av Odd-Magnus.

– I natt kom det en gjeng med partysvensker forbi her, med hver sin burger, proklamerte Live da hun var på lufta igjen etter litt søvn, og satt på siste låta til Jaa9 & OnklP, passende nok kalt “Partysvensker”.

Live prøver Bjørn Johan Muri sin jakke fra årets Melodi Grand Prix. (Foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Malariatabletter?

Med underkant av et døgn igjen forteller Ken at den største utfordringen blir å ha noe å si de siste timene, men kjenner også at formen er litt sviktende.

– Det er veldig lett å bare sette på litt Hellfuck fordi en i Bergen har bedt om det. Det blir litt onani fra min side, mener Ken.

– Også har jeg glemt å ta malariatablettene mine og kjenner at jeg føler meg uggen, sier han, helt tydelig litt skeptisk.

PS! Statusoppdatering fra Ken Wasenius-Nilsen: