Nye kanaler i nettradioen

P3 lanserer ny nettradio med flere spesialkanaler.

Nettradio (foto: Mattis Folkestad, Nrk)

P3s mobilapplikasjon går sin seiersgang på norske smarttelefoner, og det er med stor glede at vi også kan slippe en ny og forbedret versjon av nettradioen.

Den største forandringen er at man nå har mulighet til å veksle mellom flere forskjellige kanaler i tillegg til P3. Du kan sjonglere mellom P3, mP3, kvalitetsrock fra Pyro, kredibel hiphop fra National Rap Show og ikke minst en helt egen verbalkanal der vi samler sendingene til Radioresepsjonen.

Hva syns du om nettradioen? Vi vil ha dine innspill, så bruk kommentarfeltet under.

Nettradio P3 (Foto: Mattis Folkestad, Nrk)

23 Responses to “Nye kanaler i nettradioen”

 1. Petter Jonassen

  Nå er dere på rett vei, petre! Jeg har i åresvis irritert meg over musikkprofilen til petre, med få unntak; de fleste programmene etter klokken åtte på kvelden. Om dere kan legge til én kanal til, der dere samler sammen all musikken for oss som faktisk er interessert i musikk. Jeg liker både rap og hardrock, men jeg vil gjerne ha en kanal der sjangre blir mikset i større grad. En “lydverketkanal” med mindre prat og mer musikk. En kanal der man kan høre Les Savvy Fav, RJD2, Wu Tang, The Shins, Anna Ternheim, Jens Lekman, Erlend Øye, Health og andre -bra- artister. IKKE Muse, Ke$ha, Owl City og alle de andre absolutt fryktelige artistene som p3 spiller hver eneste dag, veldig mange ganger om dagen. Av alle medietilbudene vi har i Norge i dag; dette er det eneste som mangler, og det eneste jeg vil ha.

  Er dette noe som er aktuelt?

  Mvh en person som har hørt på petre siden 1993 og som de siste ti årene har desperat forsøkt å ikke slutte å høre på radio.

  • Roy Strømsnes, NRK P3

   Hei Petter, takk for skryt! Ønsket ditt er notert. Ja, vi har ambisjoner om å legge til flere kanaler, og Lydverket står absolutt på lista. Inntil videre får du kose deg med Pyro, NRS og Radioresepsjonen. Og P3 selvfølgelig;-)

 2. Jus

  Ah dette var genialt. Klarer ikke velge hva jeg skal høre på 😀
  Liker tanken med å formidle disse kanalene med varierte sjangre, for selv om A,B,C listene inneholder de mest populære hittene, er dette en flott måte å samle de fleste med ulik musikksmak til P3. skyter inn av jeg savner en “kanal” jeg kan høre bra trance på(tar imot tips)

  Men synes det er dumt at P3 og MP3 spiller litt for mye av det samme for tiden, er låter jeg har gått lei av allerede, siden jeg lytter på p3 fra 07-16 hver ukedag, og for et lite avbrekk fra dette dukker mye av de samme sangene opp på MP3 igjen. Lurer på hvorfor det er slik.

  Men all ros og ære for den nye nettavspilleren.

  • Mats Borch Bugge

   Hei! det er hyggelig at du trives med den nye appen. Til det du skriver om mP3 og P3 – det er enkelte låter som spilles på begge kanalene, men vi prøver i det lengste å unngå at disse er for mange. P3 og mP3 har et noe forskjellig utgnagspunkt ift tempo og energi, men noen låter er rett og slett så bra at vi ikke kan la den ene eller andre lyttergruppen gå glipp av de. Skal være bevisst på dette i fremtiden, det er fint at du benytter deg av begge kanalene. Mvh, Mats

 3. Ondskapsmannen

  Ser ikke de andre kanalene på den nye nettradioen, Er interessert i Pyro kanalen først og fremst.

 4. KongKyb

  Lastet akkurat ned appen til min Nokia E71, installasjon gikk sømløst, anbefaler å sende linken til mobilen og åpne den derfra.

  men en ting: Navnet på Låten som spilles, og statusinformasjon som vises er jo OVER de forskjellige P3 kanalene…

  Når jeg navigerer rundt på det snurrende utvalget av P3 kanaler så er det umulig å se HVILKEN kanal jeg akkurat har i søkeren, pga statusinformasjon som blokkerer. Easyfix: endre logoene på kanalene til å ha “Radioresepsjonen” OVER P3 logen…

 5. Ondskapsmannen

  Er det planer om å legge til de nye kanalene til AIR-nettraidion, og ikke bare til mobiltelefon?

 6. Ondskapsmannen

  ok det ser ut som jeg får de nye kanalene når jeg klikker “hør nettradio” på nrkp3.no, men ikke hvis jeg starter AIR fra desktoppen. Der får jeg kun p3 live.

 7. øystein

  jeg liker meer prat og mindre musikk. sitte her å høre på nettradio nå. banden atm.. og når musikken går på så bytte jeg til spotify . synest det er for lite bra rock som er ute å går. meeer prat mindre musikk

 8. Pondus

  Skulle ønske dere kunne lage en windows gadget for radio.
  Sånn windows7 ting. fint å sleppe å åpne en browser for og høre radion.
  Og gjerne litt høyere bit rate.

 9. åge

  Hvem er klovnen som setter sykepleiere i dårlig lys? Er ikke alle som skjønner den “morsomme” ironien, barn f.eks….

 10. Enot Tull Og Tøys

  Kan man hilse her? Ketil og Olaf er ute og jobber på båten i heten, vi hører på P3 her i Adelaide i Australia og kunne tenkt oss en Norsk sommerlåt:)

 11. Sigurd Steen Grødem

  hei… jeg husker godt da mP3 blei lansert. Dette var på den tiden den eneste rene trance/dance kanalen som fantes. 
  Siden mP3 nå har blitt en “pop” kanal så ønsker jeg en ny kanal som fokuserer på ny elektronisk musikk. 
  F.eks. så kunne dere på denne nye kanalen sendt ASOT (a state of trance), og andre lignende programmer. En kanal som bare spiller Trance, dance, electro house, french house, progressiv, dubstep og dnb.ellers er jeg mye mer fornøyd med p3 musikken i dag en for noen år siden, mens mP3 har jeg nesten sluttet å høre på. Mener også at dere kanskje skulle fokusere mer på elektronika fra uRørt også. mye bra der.Takk for mye bra musikk og programmer:)

 12. Anonym

  Det finnes ikke rett eller galt, bare KOSEKVENSER for våre HANDLINGER 😉

 13. Anonym

  Det finnes ikke noe rett eller galt, bare KONSEKVENSER for våre HANDLINGER 😉