— Norske fans er crazy!

Isac Elliot elsker sine norske fans, og varmet opp til den utsolgte Oslo-konserten ved å spille live hos Christine. Se video her!

Den finske popyndlingen Isac Elliot spilte i Oslo i helgen, og fredag besøkte han Christine i studio. Der spilte han kjempehiten «New Way Home» live, og fortalte om hvordan det er å være superstjerne i så ung alder.

Sjekk ut flere liveopptredener hos Christine her!

Populær 12-åring

Mens tenåringsidolet var inne hos Christine, samlet det seg en flokk ivrige fans utenfor vinduet. Isac Elliot er bare 12 år gammel, men har allerede rukket å bli vanvittig populær, ikke minst blant unge jenter. Selv merker finnen forskjell på fansen her i Norge og i hjemlandet.

— Jeg har jo like mange fans i Finland, men her er de annerledes. De er ganske crazy, sier Isac, og legger til at han bare synes det er positivt. — Da vet man jo at de virkelig liker musikken min!

— Du er jo ganske ung. Burde du ikke egentlig vært på skolen nå? spør Christine.

— Jo, men jeg må jo gjøre det samme skolearbeidet uansett. Jeg gjør lekser på hotellet, sier Isac, og legger til at han har bursdag sent på året og dermed snart fyller 13.

Isac Elliot koste seg i studio med Christine, mens fansen ventet utenfor. Foto: Ellen Marie Steen.
Isac Elliot koste seg i studio med Christine, mens fansen ventet utenfor. Foto: Ellen Marie Steen.

Ringte fan på direkten

Søndagens konsert på Sentrum Scene er den første hele konserten Isac Elliot gjør helt alene her til lands, og billettene ble revet bort på bare åtte minutter.

— Det er veldig artig. Justin Timberlakes billetter til konserten i Finland gikk unna omtrent like raskt, sier en tydelig stolt Isac.

Til tross for at konserten var utsolgt, hadde Christine klart å skaffe to billetter som hun delte ut til en heldig lytter. Vinneren var 13 år gamle Malin, som fikk prate med idolet sitt direkte i løpet av fredagens sending.

— Hvordan er det egentlig å være kjendis? spør Malin.

— Det er kjempegøy, svarer Isac. — Jeg elsker jo å drive med musikk, så dette er drømmen. Og alle de crazy fansene, det er jo det beste av alt.

— Er det ikke noe negativt ved å være kjendis? lurer Christine på.

— Egentlig ikke, bortsett fra det at jeg er borte fra vennene mine ganske mye. Ellers er det bare gøy, sier Isac.

Malin la til at hun gledet seg veldig til konserten, og ville stå på første rad med en plakat.

— Skriv at du heter Malin, så vet jeg at det er deg, sier Isac som lovte å gi henne en high-five fra scenen.

Etter å ha spilt «New Way Home» live hos Christine, tok Isac Elliot seg tid til å skrive autografer og hilse på fansen som sto og ventet utenfor studio. Liveopptredenen kan nytes i videoen øverst på siden.

Hør hele fredagens Christine-sending her!