Ny musikk fra Justin Bieber – med sønnen til Michael Jackson?

Sammen i studio.

Får vi høre en duett mellom Justin Bieber og sønnen til Michael Jackson i året som kommer?

Tilbringer tid i studio

Ryktene svirrer om et musikalsk samarbeid mellom Bieber og Prince Jackson, den 17 år gamle sønnen til Michael Jackson. Ifølge kilder har guttene tilbragt mye tid sammen i det siste, skriver Page Six. Mye av tida går med på festing på ulike utesteder i Hollywood – men de skal også ha vært i studio sammen.

Et «major recording album», med både Bieber og Jackson, skal visstnok være på trappene.

Prince er den eldste av Jackson-barna. Han dukker titt og ofte opp i amerikanske tabloidmagasiner – blant annet da han datet Remi Alfalah, en kuwaitisk prinsesse, i 2013. Samme år debuterte han som skuespiller i TV-serien 90210 og som reporter for underholdningsnyhetene «Entertainment Tonight».

– Det er en grunn til at jeg har tatt pause

Det meste tyder på at vi høre ny musikk fra Bieber i løpet av året som kommer, uavhengig av om Jackson har en finger med i spillet eller ei. I 2014 så vi ikke så mye til Bieber – i hvert fall musikalsk – og det har nå gått to og et halvt år siden hans siste ordentlige fullengder, Believe, som ble sluppet i 2012.

– Det er en grunn til at jeg har tatt pause. Dere forstår det snart. Takk for tålmodigheten, skrev han på Instagram i forrige uke:

Like etter postet manageren hans, Scooter Braun, et bilde der det sto at 2013 var «øvelse», 2014 var «oppvarming» og 2015 er «game time». Bildet var tagget med brukernavnet til Bieber.