Ny musikk på P3

Jessie Ware, Rytmeklubben og Lugn er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg sju nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Rytmeklubben – «Seen»

Ah, et selvforklarende bandnavn. Digg! Trondheimsbaserte Rytmeklubben er: Et band, produsentkollektiv og DJ-crew og består av firerbanden Good Dish, Angora, DJ Karaoke og Hi-Tom. Ja du leste riktig; DJ Karaoke. «Seen» er deres første selvkomponerte spor etter plenty fete remikser og editer av alt fra Craig David til Kaja Gunnufsen. Lydlandskapet til «Seen» er ikke ulikt hva P3 Gull-vinner Cashmere Cat har perfeksjonert de siste årene og kommer til å virke som en oppkvikkende espresso-shot på P3s spillelister i sommer.

Du kan se Rytmeklubben live på P3s egne scener under Hovefestivalen og Slottsfjell samt Øyanatt i sommer.

Dorothy – «After Midnight»

Liker du The Black Keys, The White Stripes eller The Gossip? Da har vi en gave til deg (og dere andre selvfølgelig). Hils på Los Angeles’ ferske Dorothy, et «no-bullshit»-rockeband med stemmen til vokalist Dorothy Martin i front – en stemme det virkelig oser selvtillit og freidighet av. «After Midnight» er bandets første singel og du kan heldigvis høre den nå med en gang i stedet for å lese om den. Den kommer til å rocke sokkene av deg!

Team Me – «The All Time High»

Stadionstørrelsen fortsetter å bekle refrengene til elverumsbandet, og på «The All Time High» – andresingelen fra det foreløpig
utitulerte nye albumet deres (slippes 1. september). Vel er tempoet roet noe ned fra førstesingel «F Is For Faker», men resultatet
er like fengende og intenst.

Lugn – «Mundane»

Denne debutsingelen fra Lugn har først og fremst årets stiligste synth-plystrerefreng, dernest er det en klar kandidat når årets beste, norske sommerlåt skal kåres. Med trekk fra både M83 og MGMT har oslobandet tryllet frem en luftig, virtuos følgesvenn for alskens sesongbasert sysling.

Vic Mensa – «Down on my luck»

Chicagorapperen Vic Mensa viser med “Down on My Luck” at han åpenbart duger til mer enn å rappe. Mensa byr på både produksjons- og vokalferdigheter på denne godbiten som vitner om inspirasjon både fra hjembyens housetradisjon og fra Disclosure som han har turnert med. Vic Mensa blir å høre på Slottsfjellfestivalen i sommer, hvor vi håper å få høre fler musikalske karameller som denne.

Jessie Ware – «Tough Love»

Den nye førstedamen av britisk soul heter Jessie Ware og er endelig tilbake med nytt materiale etter 2012s kritikerroste Devotion. «Tough Love» er produsert av BenZel, som til tross for å være Benny Blanco og Two Inch Punch, lenge har lurt internett til å tro de er japanske utvekslingsstudenter i USA. Låten er akkurat like vakker som man kan regne med fra Ware, og bygger kraftig opp forventningene til det kommende albumet.

Charli XCX – «Boom Clap»

Charli XCX smir mens refrengjernet (les: Iggy Azaleas “Fancy”) er varmt og byr her på en herlig poplåt i Gwen Stefani-tradisjon. Nok en låt som hun lett kunne ha gitt til Icona Pop, slik hun gjorde med «I Love it», men vi forstår godt at hun holder på denne selv. Låten er hentet fra soundtracket til «The Fault In Our Stars», hvor også Lykke Li, Ed Sheeran og M83 har bidratt.