Ny musikk på P3

Tinashe, Klish og HAERTS er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg åtte nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

The Orwells – “Who Needs You”

The Orwells’ vokalist Mario Cuomo er muligens den mest arrogante rockfrontfiguren siden Julian Casablancas i The Strokes, men han er litt av en sanger. Sammen med den tidligere P3-listede “Let It Burn” er denne også hentet fra chicagobandets andre album Disgraceland.

The Lionheads – “House Of Cards”

Oslobandet fortsetter sin gang mot å bli Norges svar på Coldplay, og dette er nok et sterkt bevis på at de er på riktig vei. Den er hentet fra albumet Human Walk, ute nå.

Röyksopp + Robyn – “Monument” (The Inevitable End Version)

Beste- og åpningslåta fra minialbumet Do It Again har blitt sablet ned med seks minutter til drøye fire minutter med noe av det beste begge respektive artister har laget. Enda mer catchy og hakket mer eksentrisk enn tittellåten, og kommer til å stå igjen som en av de beste norske og svenske låtene i år.

Calvin Harris + John Newman – “Blame”

Verdens best betalte DJ, Calvin Harris, har tre album på CVen, hvor 18 Months, med superhitter som «Bounce», «Let’s Go», «Sweet Nothing» +++, utløste det store gjennombruddet i 2010. Med seg på sin nye singel, som følger opp årets store landeplage «Summer» – og som begge fronter det nye albumet som kommer senere i år, løfter han opp John Newman, som på sin side slo igjennom som vokalist på #1-hitten til Rudimental «Feel The Love» i 2012.

Meghan Trainor – “All About That Bass”

Bare tjue år gammel er den selvdrevne låtskriveren, artisten og musikkprodusenten som ut av det store intet har fått en seg verdenshit med «All About That Bass». Allerede som syttenåring ga jenta fra Massachusetts, på eget initiativ og selskap, ut sitt første studioalbum, noe som tre år senere ledet henne til «All About That Bass»-produsent Kevin Kadish, som tidligere har produsert hits for Stacie Orrico og Jason Mraz.

Tinashe + A$AP Rocky – “Pretend”

Tinashe er en 20 år gammel R&B-sanger som for lengst har fått «den nye Aaliyah» kastet etter seg. Hun har ligget på våre spillelister i hele 29 uker med Dj Mustard-produserte «2 On» hvor hun også fikk hjelp av rapkometen Schoolboy Q. På «Pretend» har jenta dratt til enda litt mer med Detail-produksjon (han som også produserte Beyonces «Drunk In Love»…!) og villgutten A$AP Rocky. Låta er kattemyk. Tinashe tilbakelent, men elegant. Og A$AP Rocky nesten søt. En kombinasjon bedre enn en god armkrok og romantisk komedie på søndag.

Klish – “Hangups”

Klish er nok et nytt navn for mange, men i norsk hiphop-undergrunn har Tromsøgutten, som nå er bosatt i Oslo, lekt med noen av de mest profilerte i rapleken (Lars Vaular, OnklP, Poppa Lars og Yoguttene) samtidig som han lenge har gitt ut plenty av beinharde knallutgivelser. Med «Hangups» har Klish tatt steget opp i lyset og skapt en singel du ikke trenger å være rapper for å henge deg opp i. Tekstuniverset er som vanlig med Klish mørkt, se for deg en forelskelse gå helt On Hour Photo. «Hangups» er førstesingel fra en EP som kommer i høst og i den lekre videoen til låta har Jon-Are Masternes – som Klish egentlig heter – fått med seg selveste Miss Universe Norway, Sara Nicole Andersen. Ikke rart gutten har hangups! Les by:Larm-anmeldelsen av Ali Soufi.

HAERTS – “Giving Up”

Det er mange vakre stemmer der ute. Og en av de aller, aller skjønneste stemmene akkurat nå tilhører HAERTS-vokalist Nini Fabi. Både hun og resten av bandet har tidligere blendet våre spillelister med sin krystallklare og vitale retropop («Wings» og «All The Days»). 28. oktober kommer Brooklynbandet med debutskiva (som fortsatt ikke har fått et navn) og «Giving Up» er første innblikk. Selv om Nini synger om å gi opp skal du lete lenge etter mer livsbejaende musikk, da spesielt når låta når klimaks etter treminuttersmerket.