Ny musikk på P3

Carnival Kids, Sondre Justad og Unge Ferrari + Tomine Harket er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg seks nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Arcane Station + Marianne Hekkilæ – «Make Me a Bird»

Elektropoplåta “Make Me a Bird” er debutsingelen til Arcane Station fra Vadsø. Med seg på den såre singelen har de sytten år gamle Marianne Hekkilæ som virkelig har en stemme man legger merke til; en skarp, men likevel varm røst som viser frem et ungt talent med tilstedeværelse. Så med «Make Me a Bird» får du altså to spennende debutanter for prisen av en. Ikke verst.

Sondre Justad – «Det e over»

Sondre Justad fra Henningsvær fikk gjennombruddet sitt hos Christine på P3 i fjor sommer da han covret Sam Smiths «Stay With Me» live i studio. Han oversatte hitlåta til norsk og traff helt tydelig mange med sin tolkning. Heldigvis er det ikke bare som coverartist at gutten fra nordnorge har gjort seg gjeldende. Han har også vært spillelistet på P3 med «Nu har du mæ», som han også fremførte på P3 Gull. Nå er han tilbake på listene med «D e over» som er hentet fra debutalbumet som kommer i løpet av året. Og på tross den noe pessimistiske tittelen leverer Justad nok en gang livsbejaende pop med «D e over».

Hør låten her.

Calvin Harris + Haim – «Pray To God»

I fjor ga skotten ut albumet Motion, som har resultert i velkjente hits som «Summer», «Blame» og «Outside». På albumet har han med gjesteartister som Ellie Goulding, Big Sean, John Newman og Gwen Stefani, samt bandet Haim som bidrar på glimrende vis på den neste hitkandidaten fra albumet Pray To God.

Alex Adair – «Make Me Feel Better»

Britiske Alex Adair er 21 år og fra Sussex I Storbritannia. Etter å ha oppnådd streamingtall i millionklassen på sine remixes av blant annet Jessie Ware og Ed Sheeran, har unggutten også fått en oppsving på sin snart ett år gamle egenproduserte singel «Make Me Feel Better». Nylig kom det også ut en remiks fra franske Klingande, som var mannen bak en av fjorårets største hits med «Jubel».

Carnival Kids – «Lateral Living»

«Stadionklar punkrock kanalisert i en infernalsk melodisk eksplosjon på under tre minuttter» skrev Urørtredaksjonen da Carnival Kids ble Ukas Urørt sommeren 2013. Siden den gang har det bare fortsatt oppover for den norsk-britiske bandet; Urørtfinale, platekontrakt, P3-listinger og snart kulminerer det hele i debutalbumet While The World Keeps Ending (produsert av Bill Stevenson som blant annet har jobbet med Black Flag og Rise Against) som slippes 23. februar. Etter den hektiske singelen «Here They Have Guns» er kidsa tilbake i stadionrock-land med «Lateral Living» som har mer tilfelles med deres mest populære låt til nå, «What To Do When Awake Whitin A Dream». Carnival Kids er definitivt i ferd med å bli landets mest spennende rockeband, sånn sett er det bra at alle medlemmene har såpass minneverdige etternavn – Fox, Molumby, Stark og Westhagen er kommet for å bli.

Unge Ferrari + Tomine Harket – «Hvis du vil»

Ikke hørt om Unge Ferrari? Frykt ikke. Denne norsk autotune-crooneren er nemlig en av musikknorges mest fascinerende karakterer, noe han har bevist før sin aller første singel «Hvis du vil» – bare sjekk instagramkontoen hans @ungeferrari. På debutsingelen sin har han fått med seg datteren til popnorges storkar, Tomine Harket. Sammen setter de ord og melodi på begjær, lengsel og kjærlighet på lekkert vis akkompagnert av en gitarbasert r&b-produksjon mykere enn kostymet til Max Mekker.

Kid Ink + Dej Loaf – Be Real»

Kid Ink (jepp, han som har «Body Language» med Usher, Tinashe og vår egen Cashmere Cat) er nå aktuell med sitt tredje album Full Speed. På “Be Real” har han (nesten selvfølgelig) med seg DJ Mustard på beaten, og den fremadstormende Detroit-jenta Dej Loaf på refrenget. «Be Real» er en klassisk r&b-flørtende raplåt som Kid Ink for lengst har bevist at han har full kontroll på. Det er med andre ord bare å spisse albuene, knytte nevene og vippe opp og ned.