Ny musikk på P3

Lugn, Kid Astray og Ira Konstantinidis er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg fem nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Kid Astray – «Still Chasing Nothing»

Bærumsgjengen på seks er tilbake i kjent stil med singelen «Still Chasing Nothing», etter å ha markert seg på konsertscener både innenlands og i Europa de siste to årene, og med topplåter som «Back To The Ordinary», «No Easy Way Out» og «The Mess» som alle har blitt rotert heftig på P3s spillelister. Låten er også å finne på deres kommende album Home Before the Dark, som har slippdato 16.mars.

Kid Astray avslutter lørdagen i P3-teltet under by:Larm kl 02.00.

Lugn – «Great Deciever»

Oslobandet Lugn introduserte seg med debutsingelen “Mundane” i fjor sommer – en låt med et (nesten) reklame-manisk plystrerefreng. Deres alternativ-pop var uansett et av fjorårets mest solfylte musikalskehøydepunkt. At bandets oppfølgersingel «Great Deceiver» kommer nå i kalde februar er derfor svært velkomment. Det er få norske band som fyller høyttalerelementene med varmere og lystigere energi enn Lugn. Og om du i fjor skjønte at du ikke er en plystrer i Atle Antonsen-klasse, gir «Great Deceiver» deg sjansen til å prøve deg som en munter nynner i stedet.

Lugn spiller også på by:Larm.

Beachheads – «Get Away»

Hva får du egentlig om du tar trommisen (Espen Kvaløy) i metalbandet Overthrow, bassisten (Marvin Nygaard) og en av gitaristene (Vidar Landa) i Kvelertak og topper det med en kar som har et norrønt fornavn (Børild Haughom)? Vikingmetal? Å, nei da! Det superferske bandet Beachheads spiller forfriskende powerpop med sterkere bånd til surfing, bading og elskov på stranden enn mjød, mord og voldtekt – heldigvis.

Bandet spiller i P3-teltet under by:Larm fredag 6.mars kl.01.00

Ira Konstantinidis – «We Don’t Worry»

Det er MGP-tid – og samtidig som vi skal bli kjent på ny med flere artister, skal vi også stifte helt nye musikalske bekjentskap. 17 år gamle Ira er en av disse. Hun kommer til MGP-finalen i Oslo Spektrum rett fra musikklinja på Foss videregående skole i Oslo og har med seg en superfengende låt skrevet av blant andre A-Lee og Julie Bergen. Oops upside your head!

Mørland & Debrah Scarlett – «A Monster Like Me»

Kjetil Mørland og Debrah Scarlett står bak det andre MGP-bidraget du får høre på P3. Mørland har bodd i England i lang tid, men har nå flyttet til Oslo for å satse på solokarrieren sin. Med seg på den vakre balladen «A Monster Like Me» har han fått med seg Debrah Scarlett, kjent fra The Voice på TV2. Vi spår topp tre-plassering den 14. mars.