Ny musikk på P3

Silvana Imam, Lars Vaular og Florence + The Machine er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg seks nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Madcon – “Don’t Worry”

Madisco? Jepp, Madcon går rett I discosjangeren med sin overraskende smakfulle, nye singel “Don’t Worry», hvor de får solid drahjelp av amerikanske Ray Dalton, som kanskje er bedre kjent som mannen med den dype røsten i Macklemores «Can’t Hold Us». I 2013 kom Madcons hittil siste album, Icon, med låter som «One Life» med Kelly Rowland og EDM-pop-låten «In My Head».

Lars Vaular – “DD Eg Gjør”

Selv beskriver Lars Vaular 666 ALT (første del av en albumserie) som sitt mørkeste og hardeste album til nå i karrieren, og det har han nok rett i. Men mørkt og hardt betyr ikke nødvendigvis utilgjengelig og kjedelig, bare hør på «DD Eg Gjør» som med sin buldrende bass og skrekkfilmdirrende stemning likevel byr opp til både nynning og $vaing. Singelen har fått seg en lekker musikkvideo hvor Lars leker Eyes Wide Shut med blant andre Leo Ajkic, Davy Wathne og Claus Lundekvam!

Matoma & The Notorious BIG + Ja Rule & Ralph Tresvant – “Old Thing Back”

Hils på Matoma, han er den neste store remikshelten fra Norge. Hedmarksgutten som bor i Trondheim har allerede mange populære edits og remikser på samvittigheten, turnerer USA akkurat nå, og så har han altså tatt «big papa» opp og frem fra glemselen med «Old Thing Back»-remiksen av The Notorious B.I.Gs «Want That Old Thing Back». B.I.G hadde kanskje historiens aller beste rapflyt, og i Matomas tropiske og fløyteinfiserte lydbilde virker det nesten som vi får innblikk i B.I.Gs avslappede dager oppe i himmelen.

Bebe Rexha – “I’m Gonna Show You Crazy”

25 år gamle Bieta Rexha kommer fra New York og har holdt på som låtskriver og artist siden 2010. I de to første årene av sin karriere spilte hun i bandet Black Cards, som ble dannet av bassisten fra Fall Out Boy, Pete Wentz. Men store ting begynte først å skje da hun bidro som låtskriver på Eminem og Rihannas «The Monster» i 2013, hvor hun året etter skrev for blant annet Tinashe, David Guetta og Pitbull. “I’m Gonna Show You Crazy” er én av hennes tre sololåter som er kommet ut så langt.

Silvana Imam + Marlene – “För Evigt”

Silvana er det nye svenske rapstjerneskuddet og var nominert til to priser under årets P3 Guld som vår svenske søsterkanal står bak. Selv kaller hun seg aktivist heller enn artist og sier at musikken hennes er annerledes og aldri før har blitt gjort i Sverige. Med hennes store fokus på homoseksuell kjærlighet parallelt med sin arabiske/baltiske bakgrunn, har hun nok rett i det – og blir hedret for å være et flott forbilde. Musikalsk byr «För Evigt» på et fengende og tydelig refreng signert et annet svensk stjerneskudd, Marlene, i tillegg til sterke og personlige tekster.

Silvana Imam kommer til by:Larm i mars.

Florence + The Machine – “What Kind of Man”

29. mai kommer Florence + The Machines tredje album How Big, How Blue, How Beautiful, og følger opp Ceremonials fra 2011 som blant annet ga oss hitene “Shake it Out” og “Spectrum”. Det britiske bandet med vokalist Florence Welch i front samarbeider nok en gang med produsent og låtskriver Paul Epworth, noe som lover svært godt for denne tredje runden med storslagen britisk popmusikk. «What Kind of Man» er første drypp og bygger seg opp i kjent stil til noe storslått.