Ny musikk på P3

Gossip, Vinni, Florence + The Machine med flere har fått plass på P3s spillelister. Del dine tanker i kommentarfeltet!

Sju nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Peter Estdahl – Brother

Peter Estdahl. (Foto: Promo)
Peter Estdahl. (Foto: Promo)

19 år gamle Peter Estdahl røk ut under auditionrundene i The Voice, men var mer enn dyktig nok til å bli Ukas Urørt med låta ”Brother”, en vakker poplåt som handler om lillebroren. Nå har han også spilt seg inn på P3s spillelister og Magne, Sondre, Hanne og Yosef kan angre seg. Låta kan du laste ned helt gratis her.

Les mer om Peter Estdahl her

Gossip – Perfect World

Gossip. (Foto: Arkiv)
Gossip. (Foto: Arkiv)

Beth Ditto og co er endelig tilbake med nytt materiale etter Beths ikke fullt så vellykkede soloprosjekt. ”Perfect World” er første smak fra albumet A Joyful Noise (18. mai) og må være en av de aller bredeste låtene bandet har laget. Låten er spekket med 80-tallsreferanser og det sies at Beth Ditto har hørt på ABBA gjennom hele innspillingsprosessen. Stemmen hennes er for øvrig like sterk som alltid.

Florence + The Machine – Never Let Me Go

Florence + the Machine. (Foto: Rashid Akrim, Nrk P3)
Florence + the Machine. (Foto: Rashid Akrim, Nrk P3)

Kvinnen med det røde håret, store stemmen og den usedvanlige teften for storslagne poplåter er klar med tredje single fra Ceremonials. ”Never Let Me Go” er et følelsesladet stykke musikk som kommer til å røske tak i deg hver gang du hører den på P3. Vakkert, storslått og rørende rett og slett.

Jonas Benyoub, Kaveh, OnklP og Cezinando – Alt jeg vil ha

Dette er tredje låta vi henter fra Gatekunst 4, etter “Hva vil du ha” og “Turning Tables”. Gatekunstprosjektet er bygget på en mentor-ordning der etablerte artister samarbeider med unge talentener – Nasty Kutt bidrar med produksjon og erfarne artister som OnklP bidrar med veiledning. “Alt jeg vil ha” er en kjempefengende poprap låt laget av fremtidens hip hop-håp.

Rita Ora ft. Tinie Tempah – RIP

Rita Ora (Foto: Promo)
Rita Ora (Foto: Promo)

Albanske Rita Ora er et av de nye tilskuddene til Jay-Zs Roc Nation. Vi har allerede blitt litt kjent med Rita via DJ Freshs “Hot Right Now”, og nå er hun klar med med sin første, egne single. “RIP” er skrevet av Drake, produsert av Chase & Status og gjestet av Tinie Tempah. Ser bra ut på papiret og låter godt i øret.

Vinni – God Morgen Norge

Vinnie backstage fra VG-lista Topp20 i Trondheim. (Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3)
Vinnie backstage fra VG-lista Topp20 i Trondheim. (Foto: Marius Hjeldnes, NRK P3)

I 1983 ga Knutsen og Ludvigsen ut et av sine mange tøysealbum, Juba Juba, og 29 år senere topper albumlåten «God Morgen Norge» Norges offisielle singelliste. Med TV2 som arena, har Vinni nok engang levert en #1 hit i Norge med sin nye coverperle som fort kan bli en sommerhit. Hvorvidt Knutsen har prøvd å lokke Vinni i frimurerlosjen ennå, er det ingen som vet; eller vil vite.

Boy & Bear – Golden Jubilee

Boy & Bear. (Foto: Promo)
Boy & Bear. (Foto: Promo)

Australsk indie fra Sydney, med en touch av folkmusikk, er det nye hotte. Fem menn utgjør det tre år gamle bandet Boy & Bear, som har rukket å hive ut tre album, og legger ut på en snasen europaturné i april og mai.