Ny musikk på P3

Envy, Gabrielle og Lana Del Rey er blant ukens nykommere på våre spillelister. Si din mening om listingen i kommentarfeltet!

Seks nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Envy – Everywhere

Norges kommende rapstjerner, Nicolay Sereba og Vincent Dery (født 1990), har allerede markert seg med hitten “One Song” og oppfølgeren “Go Loud”. Gutta er åpenbart utålmodige når de nå kaster ut sin tredje singel «Everywhere», som er oppsparket til deres kommende debutalbum.

Jack White – Sixteen saltines

Selv om Jack White har vært med i gamet i snart tjue år nå, er hans kommende soloalbum Blunderbuss også hans debutalbum. Slippdato er 24.april og «Sixteen Saltines» er albumets andresingel.

Gabrielle – Løkken

Endelig skal vi få spille den aller fineste låta fra Gabrielles debutalbum Mildt Sagt, “Løkken”. Gabrielle sier hun er veldig glad i alle låtene sine, men at det er denne som står henne nærmest.

Mark Foster + A-Trak + Kimbra – Warrior

Converse startet konseptet 3 artists, 1 song for å få ekstra oppmerksomhet rundt merkevaren sin. I første runde samlet de Gorillaz, André 3000 og James Myrphy, og denne gangen har de fått med seg super DJen A-Trak, Mark fra Foster the People og den nydelige stemmen fra låta som potensielt kan stå igjen som årets hit, “Somebody that I Used to Know”. Låta høres akkurat sånn vi hadde trodd ut: Som om den kunne vært på skiva til Foster the People, ispedd A-traks funky synther og Kimbras kule vokal.

Cazadores – Islands

Ukas Urørte Cazadores går rett inn på P3s spillelister med den utrolig fengende ”Islands”. Urørtredaksjonen mener om låta at: “Islands” er en henrivende og grandios rockelåt med et melodisk, kjølig uttrykk og tydelig hitpotensiale. Den allsangvennlige låta bæres fram av en sterk vokal, og Cazadores er et tromsøband på internasjonalt nivå. Vi sier oss enige.

Last ned låta helt gratis her

Lana Del Rey – National Anthem

Elizabeth Grant aka Lana Del Rey kom inn i rampelyset med et brak i 2011 med sin vakre ”Video Games” og hjemmesnekrede video. Spekulasjonene om hvor ekte den amerikanske smellvakre 25-åringen er til side, albumet Born To Die byr på mange vakre låter. ”National Anthem” er tredje låt vi plukker fra albumet, og viser Lana fra en lystigere side enn ”Video Games” og ”Born To Die” gjorde.