Ny musikk på P3

Hanne Kolstø, The Shins, Kent og Donkeyboy er blant ukas nykommere på P3s spillelister. Del din mening i kommentarfeltet!

Ti nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Hanne Kolstø – La-la-la-lovesong

Siden 2010 har hun holdt over 100 konserter og vært på turné i byer som Stockholm, København og New York, samt rundt omkring i Norges land. Nå i 2012 inntar den kritikerroste singer-songwriteren, fra Sunnmøre slash Kristiansand, radioen for fullt, men sin smått originale sommerlåt «La la la Lovesong».

Madcon + Timbuktu – Kjører på

De er bare i studio sammen hvert fjerde år, akkurat som OL – sier Timbuktu innledsningsvis på det nye norsksvenske powersamarbeidet. Etter den såkalte «gatesingelen» med Kaveh, kjører Norges største popstjerner nå på med en skreddersydd hitkandidat. Parallelt med sitt kommende, norskspråklige album, planlegger også Madcon-gutta et internasjonalt album – forhåpentligvis på engelsk.

Donkeyboy – Get Up

Med de to hitsinglene “City Boy” og “Pull of the Eye” har DonkeyBoy definitivt bevist at suksessen fra 2009 ikke var et blaff. Sammen med tittelsporet «Silver Moon», har gladlåten «Get Up» allerede rukket å bli en favoritt for mange Donkey-fans, og blir nok en låt å regne med på radio i sommer.

Pure Love – Bury My Bones

Pure Love er det nye bandet til den rødhårede vokalisten Frank Carter, som sendte sjokkbølger gjennom hardcoremiljøet da han for et drøyt år siden forlot sitt gamle band Gallows. Tørster du etter noe bilvennlig FM-rock er dette definitivt låten å jazze opp I Priusen før du henter kidsa i barnehagen.

Kent – Petroleum

Savner du gamle-Kent? Den nye Kent-låten “Petroleum”, hentet fra svenskenes nye album, kan kanskje gi deg den følelse tilbake. Mens førstesingelen «999» var en 7 minutter, crazy greie av en låt, er dette mer Kent som vi kjente/kjenner dem: solid på radio.

The Shins – No way down

Indierockbandet fra New Mexico, USA, har holdt på siden 1996 og har I løpet av 16 år og fire album blitt en indiefavoritt verden over. Fra det nye albumet Power Of Morrow kommer denne lystige, melodiøse godbiten som garantert kommer til å lage god stemning på P3 i sommer.

Christer Wulff – Save Yourself

“Save Yourself” er første single fra Oslo-bosatte Christer Wulff. Med en superfrisk indiepoplåt og et refreng som virkelig setter seg i radioapparatet er Christer Wulff en spennende ny norsk artist verdt å følge med på. Det kommende albumet kan du plassere i hylla ved siden av Vampire Weekend.

Jenny Langlo – Million Dollar Signs

Jenny Langlo har tatt seg litt tid siden hun vant Idol i 2011, og i løpet av den tiden har hun nok også hørt en god del på kvinnen hun selv beskriver som et av sine få kvinnelige forbilder, Lana Del Rey. Med ”Million Dollar Signs” har Idol-Jenny laget en vakker, stemningsfull og temmelig unorsk låt. Jenny finner også inspirasjon hos Radiohead og Jeff Buckley, noe albumet mest sannsynlig kommer til å bære preg av.

Alexandra Joner + Madcon – Sunrise

22 år gamle Alexandra Joner er for mange kjent som hun norske som danset i Justin Biebers musikkvideo og som var med i både Dansefeber og Grease. Nå ser det ut til at Alexandra også kan bli kjent som hun som har den sommerhitten med MadCon.

Rudimental – Feel The Love

Den britiske gruppa Rudimental har fått med John Newman (som de møtte på puben) på nydelig vokal på denne drum’n’bass-låta som legger seg på samme crossover-sti som Chase and Status og Pendulum har gått før dem.

Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard

Pittsburgh-rapperen Wiz Khalifa slo for alvor gjennom med den Stargate-produserte “Black And Yellow”, som gikk sin seiersgang over hitlister verden rundt. Nå har han nok en gang teamet opp med nordmennene, og det lukter hit. Apropos lukt: Ryktene sier at Stargate har helt egne studioklær for samarbeid med Wiz Khalifa, slik at ikke hele garderoben deres skal lukte marihuana.