Ny musikk på P3

Bei Maejor, Lemaitre og Sirkus Eliassen er blant P3s nykommere på våre spillelister. Del min mening i kommentarfeltet!

Seks nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Casa Murilo – Wrecking Ball

Seksmannsband fra Oslo som gjennom Urørt ble P3-listet med «Drunken Promises», og deretter booket til festivaler som Norwegian Wood, Øya og by:larm. Den nye singelen «Wrecking Ball» er ifølge musikksjef Mats B. Bugge et «anthem»

Lemaitre – Time to realize

Norges definitive, franske elektronika-alibi, og Urørt-finalist tidligere i år, Lemaitre tar et nytt steg ut i verden med sine nye Justice-aktige låt «Time to realize», hentet fra EP-en Relativity 2. Videoene deres på Youtube har blitt sett over en million ganger.

Sirkus Eliassen – Før du går

Bodøbrødrene Magnus og Erik Eliassens partyprosjekt burde være kjent for de fleste nå. I kjølvannet av den nåværende hitten «Æ vil bare dans», dukker det opp nok en catchy låt fra de kreative, livsglade nordlendingene, som gjerne vil snakke litt med deg «Før Du Går». Ronny Brede har allerede erkjent at han føler seg som en oppspilt liten guttunge hver gang han hører den.

Spector – Celestine

Indierock-kvintetten Spector fra London beskriver seg selv som et sted mellom Roxy Music, The Strokes, The Killers, Kanye West via R&B til Frank Sinatra. En temmelig pompøs referanseliste til tross, gjengen i begynnelsen av 20-årene har fått mye oppmerksomhet i hjemlandet for deres energifulle låter og store refreng, der ”Celestine” ikke er noe unntak. Debutalbumet kommer i august og i sommer drar de på turné med Florence + the Machine.

MS MR – Hurricane

Den helt ferske og foreløpige mystiske gutt-jente-duoen fra New York gir oss med ”Hurricane” en hjemsøkende og stemningsfull poplåt med en utrolig vakker vokal. Låta kan du laste ned gratis i bytte mot epostaddressen din på hjemmesiden deres. Duoen kommer også til å ta ansvar for oppvarmingen når Marina And The Diamonds legger ut på turné i disse dager.

MS MRs hjemmeside

MS MR – Hurricane from MS MR on Vimeo.

Bei Maejor – The Truth

Brandon Green heter han egentilig, artisten, låtskriveren og produsenten som kaller seg Bei Maejor. Listen over de han har skrevet og produsert for er lang og stjernespekket og inneholder blant annet Drake, Tinie Tempah, Keri Hilson, Frank Ocean og Wiz Khalifa. Som soloartist har han gitt ut fem miksteiper, og ”The Truth” er hentet fra hans siste, Upscale, som kom i mars. Vi kan aldri få nok av myke menn, og denne låta er en typisk verdensstopper.