Ny musikk på P3

Highasakite, Frank Ocean og Twin Shadow er blant ukas ferske låter på listene. Del din mening i kommentarfeltet!

Hele ni nye låter er inne på P3s spillelister denne uka.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Tanlines – All of me

Elekotronika/Indie rock-duo fra Brooklyn, New York, som har holdt på siden 2008 og nylig gitt ut sitt første studioalbum, Mixed Emotions.

The Killers – Runaways

Forventningene til Killers’ fjerde album, Battle Born, er mildt sagt skyhøye. Mange Killers-fans puster antageligvis lettet ut nå som “Runaways” er sluppet for offentligheten; en massiv og catchy låt som vitner om at Brandon og gjengen er i storform på låtskriversiden. Skiva slippes i midten av september.

Florence + The Machine – Spectrum (Calvin Harris Remix)

Fra bandets andre album Ceremonials, som inneholder P3-favoritter som “Shake it Out” og “Never Let Me Go”, kommer den femte singelen “Spectrum”. Men fremfor å gjøre en helt vanlig singelutgivelse, har de fått Calvin Harris til å gjøre remix, en versjon som på mange måter ser ut til å overgå originalen.

BONUS LOL: Se for deg det stokk-stive Øya-publikummet steke til denne i august.

Usher ft Rick Ross – Lemme See

Nok en hitkandidat fra mannen som overgikk Justin Timberlake i budrunden om å signe Bieber til sitt selskap. Dette er tredje singel fra Ushers syvende album, Looking 4 Myself, som også inneholder P3-listingen “Climax”.

Highasakite – I Roll My Eyes

Det har skjedd mye med Highasakite siden de var Ukas Urørt med “Indian Summer” i september i fjor. Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og Øystein Skar har siden spilt drøssevis med konserter og gitt ut det kritikerroste debutalbumet All That Floats Will Rain. Nå er det klart for å gi ut EP i det store utland, og splitter nye “I Roll My Eyes” er å finne på denne.

Vokalist Ingrid Helene Håvik er med en av Norges mest distinkte stemmer også å høre på P3-hitten “Black Eyes And Blue” av Carl Louis og Martin Danielle (CLMD).

Lydverket anmelder: Highasakite på Hovefestivalen

Ellie Goulding + Tinie Tempah – Hanging On

Ta en av Storbritannias nydeligste stemmer, legg til en av fjorårets vakreste låter, få litt inspirasjon fra dubstepkjæreste Skrillex og legg til en liten dæsj med Tinie Tempah. Resultatet er Ellie Gouldings vakre cover av Active Childs “Hanging On”.

Drake + The Weeknd – Crew Love

Fra godgutten Drakes andre album Take Care har vi hentet dette samarbeidet med medkanadier The Weeknd, et vakkert spor fra en av fjorårets store albumsnakkiser. #yolo
Lydverket anmelder: Take Care

Frank Ocean – Pyramids (P3 Edit)

Etter fjorårets fantastiske mixtape Nostalgia, Ultra, som blant annet ga oss “Swim Good” og “Novacane” har forventningene til Frank Ocean og hans debutalbum bare vokst og vokst. 24-åringen som har samarbeidet med Brandy, Beyoncé, Jay-Z og Kanye West tilførte R&B-sjangeren noe nytt da han dukket opp i fjor, og har nå gitt ut et album til fantastiske kritikker. Et av de store høydepunktene på Channel Orange heter “Pyramids” og er en ti minutter lang reise i tid, takt og stemning. Dessverre må den kuttes litt når den skal på radio, men vakkert, dét er det uansett.

Lydverket anmelder: Channel Orange

Twin Shadow – Five Seconds

George Lewis heter han, 80-tallsnostalgikeren som gjemmer seg bak artistnavnet Twin Shadow. Debutalbumet Forget ble en favoritt for mang en musikkelsker, og i år kom oppfølgeren Confess. Albumet er produsert av Lewis selv, og skal ha blitt inspirert av en motorsykkelulykke. “Five Seconds er låta som står ut, og det kommer den nok til å gjøre på P3 også.

Lydverket anmelder: Confess