Ny musikk på P3

Ciara, Vinni og Blood Command er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Sju nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Blood Command – High Five For Life

Bergensband og tidligere Urørtfinalist Blood Command ga ut debutalbumet Ghostclocks til kritikerapplaus i 2010, og på ”High Five For Life”, første singel fra kommende andrealbum Funeral Beach (5. oktober), er punk/rock-bandet på sitt aller mest fengende. Karismatisk, blodig og riffsterkt!

Vinni – Stjernestøv

Den offentlige sørgeperioden har ebbet ut, ballen ruller igjen og Vinni er høstaktuell med nytt album og miniturne i oktober (Oslo, Trondheim og Bergen). Sammen med singelen «Ikke Sant», er «Stjernestøv» en av to smakebiter fra den kommende skiva, som etter sigende er mer hiphop-preget enn den folkekjære stilen han kjørte i primetime på Tv2.

Youngblood Hawke – We Come Running

Artistnavnet kommer fra tittelen på en roman av Herman Wouk (US), som handler om livet til forfatteren Thomas Wolfe (1900 – 1938). Der stopper vel likhetene også. Bandet består av kompisene Sam Martin og Simon Katz fra LA, og har, ukjente som de er, nettopp kommet ut med en hitkandidat i Fun-We-Are-Young-klassen. Er du glad i å gamble, så kan fint sette noen hundrelapper på at dette blir en av høstens store radiohitter.

Zedd – Spectrum

En 22 år gammel tysker står bak Zedd-navnet som i løpet av de to siste årene har blitt en av store i klubbverdenen. Ved siden av å remikse artister som Skrillex, Fatboy Slim, Lady Gaga og Swedish House Mafia, har han også produsert Justin Biebers «Beauty and a Beat». Fansen er nok mest glad i hans egenproduserte materiale, hvor singelen «Spectrum» er den mest radiovennlige han har gjort til nå, og kanskje den låten som kommer til løfte karrieren hans helt opp i eliteserien. Litt moro: Zedd har også laget en russebusslåt for 2011-bussen «Dovregubben».

Cazadores – American Lights

Tromsøbandet Cazadores var Ukas Urørt i april med låta «Islands», som fortsatt ruller over radiobølgene via P3. Etter en sommer med festivalspilling, der de blant annet fylte Urørtscenen på Slottsfjell med allsang er de nå ute med en ny smakebit fra debutalbumet som kommer i november. «American Lights» viser nok en gang Cazadores teft for melodi og sterke refreng. Låta kan du laste ned gratis fra Urørtsiden deres her.

Machinebirds – If I

Marte og Maria i Machine Birds kom på andreplass I fjorårets Urørtfinale med den vakre låta «One Last Try». Nå er de ute med EP-en Save Yourself, hvor «If I» er å finne. Den såre hjerteknusende poplåta er som skreddersydd for høsten og traff hele P3s musikkgruppe rett i sjela og tårekanalene.

Ciara – Livin’ it up

Ciara Princess Harris har ikke vært å høre på P3 siden 2009 da hun og Justin Timberlake slo seg sammen på «Love Sex Magic». Siden det har hun gitt ut et album til lunkne kritikker, men har reist seg og slår tilbake med sitt nye og femte album One Woman Army. «Livin’ It Up» er et gledelig gjenhør og Ciaras aller første poplåt.