Ny musikk på P3

Hør alle de nye låtene her!

Denne uka byr vi blant annet på ungt, friskt og norsk fra Emilio og viser deg at Englands Eminem heter Professor Green. Dette er de nye låtene på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Fortell oss gjerne hva du mener om musikken i kommentarfeltet.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Ny musikk på P3 forrige uke

Emilio – Lock You Down

Den talentfulle Oslogutten Emilio imponerer med sterk flow og nydelig sangstemme, og ble nylig kåret til Ukas Urørt med låta ”Lock You Down” .

Han har, i likhet med en rekke andre norske rappere, latt seg inspirere av Drake, og høres tidvis overraskende lik ut. Låta, som handler om å få det til å fungere med dama han liker, er en sterk debut fra en unggutt vi har stor tro på.

Låta kan du laste ned gratis på Emilios Urørtprofil.

Les også: Emilio er Ukas Urørt

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Emilio-Lock-You-Down.mp3|titles=Emilio – Lock You Down]

Emilio. (Foto:Akam1k3)
Emilio. (Foto:Akam1k3)

I Was A King – Winter Sleep

Egersund- og Oslobandet I Was A King, som var listet på P3 i 2009 og ble spellemannsnominert i 2010 i klassen popgruppe, hever listen fra tidligere verker med sin nye enkle, småfengende og velproduserte singel ”Winter Sleep”, som er en del av den kommende EPen Twilight Anniversaries.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/I-Was-A-King-Winter-Sleep.mp3|titles=I Was A King – Winter Sleep]

Serenades – Walking Home

Serenades har tidligere spredt solskinn i form av musikk, Markus Krunegård er vokalist i Laasko og Adam Olenius med i Shout Out Louds.

Svenskeduoen lager nå musikk for høstsola, det er litt mer dempa enn i moderbandene.

”Walking Home” kan minne om en organisk utgave av amerikanske Animal Collective, og har noe livsbejaende ved seg, ikke helt ulikt Crystal Fighters.

Serenades ble nettopp signert på det amerikanske selskapet Interscope, og kommer nok til å bli hørt langt utenfor Sverige i tida framover. Første stopp på veien ut er Norge og P3.

Les og lytt: Serenades var på besøk hos Lydverket på P3

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Serenades-Walking-Home.mp3|titles=Serenades – Walking Home]

Serenades (Foto: Promo)
Serenades (Foto: Promo)

Frank Ocean – Novacane

Christopher Francis Ocean (også kjent som Christopher ”Lonny” Breaux) er sanger og produsent i det hypete Californiabaserte hiphopkollektivet Odd Future Wolf Gang Kill Them All (OFWGKTA), som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden.

Frank Ocean har også gjort seg bemerket som låtskriver for blant andre Brandy, Justin Bieber, John Legend og Beyonce.

Mixtapen Nostalgia, Ultra ga Frank Ocean bort gratis på bloggen sin, og rakk med det finger til plateselskapet Def Jam, som han mente ikke hadde fulgt han opp. Vi har allerede hentet fantastiske ”Swim Good” fra mixtapen, som du absolutt bør skaffe deg. ”Novacane” er en av de få låtene fra mixtapen som kommer i utgitt form på EPen Nostalgia, Lite, en RNB-perle som spiller på hele følelsesregisteret.

Les også: Lydverket gir Nostalgia, Ultra toppkarakter
Les også: Lydverket anmelder OFWGKTA på Hove 2011

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Frank-Ocean-Novacane.mp3|titles=Frank Ocean – Novacane]

Frank Ocean (Foto: Promo)
Frank Ocean (Foto: Promo)

Professor Green – Read All About It feat Emeli Sandé

Stephen Paul Manderson, bedre kjent som Professor Green, har rukket å bli superstjerne i Storbritannia, og nå er han spillelista på P3 for første gang med hans nyeste låt ”Read All About it” hentet fra hans andre og kommende album, At Your Inconvenience.

”Read All About It” har kvaliteter som minner om B.O.B & Hailey Williams’ superhit ”Airplanes”, og Green selv kan kjapt bli Eminem-fansens nye favoritt.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Professor-Green-Read-All-About-It-feat-Emeli-Sandé.mp3|titles=Professor Green – Read All About It feat Emeli Sandé]

Professor Green (Foto: Promo)
Professor Green (Foto: Promo)

Sver – Bankman Gangster feat Snakka San

Et mildt sagt interessant samarbeidsprosjekt mellom den norske folkemusikkgruppa Sver og den svenske rapperen Snakka San.

Originalt, friskt, modig, catchy og melodiøst, dette kan bli høstens listensnakkis både på godt og vondt.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Sver-Bankman-Gangster-feat-Snakka-San.mp3|titles=Sver – Bankman Gangster feat Snakka San]

Sver & Snakka San (Foto: Promo)
Sver & Snakka San (Foto: Promo)