Ny musikk på P3

Martine Marbel og Rudimental er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Fire nye låter på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Rudimental – Not Giving In

Den britiske drum’n’bass-kvarteten Rudimental er tilbake etter singelsuksessen “Feel The Love”. “Not Giving In” fortsetter i samme sjelfulle spor og føles om mulig enda mer optimistisk. Pub-kameraten John Newman låner bort stemmen sin også denne gangen sammen med den britiske singer-songwriteren Alex Clare. Glem arbeidsoppgavene dine, rydd pulten og dans med hendene i taket!

Dan Croll – From Nowhere

Den tidligere bassisten i Eye Emma Jedi, Dan Croll har fått i gang soloprosjektet sitt. “From Nowhere” er første smakebit fra albumet han for øyeblikket spiller inn. Låta er en smått dansbar låt, som låner like mye fra Beach Boys som Metronomy.

BOY – Little Numbers

Valeska Steiner og Sonja Glass utgjør BOY, som er noe så sjeldent som en tysk-sveitsisk indie-pop-duo. Om du nå tenker at vi har trukket opp smal leatherhosen-pop fra hatten tar du feil. Dette er søt, naiv og sjarmerende pop i ekte Feist-stil. I skrivende stund har “Little Numbers” allerede blitt vist over seks millioner ganger på Youtube.

Martine Marbel – Get You

Et sted mellom tradisjonell soul og moderne pop har norske Martine Marbel funnet sin musikalske sti. “Get You”, produsert av Goran Obad er en sval kjærlighetssang om en fremtidig kjæreste. Perfekt soundtrack for ensom høstkos foran peisen med andre ord.

One Response to “Ny musikk på P3”

  1. Anonym

    Kanskje ikke noe annet å vente fra en musikksjef som digger fjortismusikk og er i lomma på plateselskapene???? 
    Husket veldig godt nå hvorfor jeg aldri gidder høre på P3. Det meste av musikken som kommer herfra er kommersiell døgnfluepop.
    Skjønner ikke at jeg gidder kommentere her engang, helt bortkastet. Kritikk til P3 forsvinner som ringer i vannet.
    Men det er vel ikke alle ting man skal skjønne her i livet, hverfall ikke P3’s musikksjef.