Ny musikk på P3

Major Lazer, Iggy Azalea og Ralph Myerz + Annie er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg ni nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Ralph Myerz + Annie – Take A Look At The World

På slutten av nittitallet var Ralph Myerz and the Jack Herren Band en stor undergrunnssnakkis i Norge, med sine eksklusive vinylutgivelser på Telle Records. Chillout-låten “Nikita” åpnet også internasjonale dører, noe som førte til platekontrakt i USA og kanskje deres beste albumutgivelse noensinne: A Special Album, med velkjente elektronikahits som “Think Twice” og “Casino”. Senere la også Electronic Arts sin elsk på bandet, og brukte flere av låtene deres i diverse sportsspill. Med 2013-singelen “Take A Look At The World” møter vi mer en dancepreget utgave av Ralph Myerz, hvor Annie gjester på vokal og selveste Røyksopp har gjort sluttmiksen.

Mr. Little Jeans – Oh Sailor

Bak artistnavnet Mr. Little Jeans skjuler L.A.-baserte, men like fullt norske Monica Birkenes seg. Til tross for at vi iherdig prøvde å få tak i hennes forrige single “Runaway”, er dette første gang hun spilles på P3. Hun har også fått ekstremt mye bloggkjærlighet for sin tolkning av Arcade Fires “The Suburbs”. Med “Oh Sailor” har hun laget et vakkert stykke popmusikk som får refrenghjelp fra barnekoret Silverlake Conservatory of Music Youth Corale.

Iggy Azalea – Work

Australske Iggy Azalea kom, som “Work” forteller alt om, til Miami som 16-åring uten penger og familie. Da hadde hun drevet med hiphop i hjemlandet noen år allerede og følte USA var et bedre sted å dyrke denne interessen. I 2011 begynte hun å laste opp sine egne rap-videoer til YouTube og ting begynte å skje for den da 20 år gamle jenta. To år senere er hennes første offisielle single ute – også her på P3.

Avril Lavigne – Here’s To never Growing Up

Hun viste seg for verden med “Complicated” I 2002, og har siden da laget tre nummer 1-album og en drøss med hitsingler, deriblant “Girlfriend” som var nummer 1 i sju land. Med sitt nye singelslipp fra hennes kommende 2013-album, blir det spennende å se om 28-åringen kan følge opp de suksessfulle årene på 2000-tallet.

Major Lazer – Watch Out For This

En gang et samarbeidsprosjekt mellom produsentene Diplo og Switch, nå sideprosjekt kun signert Diplo. Major Lazer har laget fest siden 2009 og er et sted hvor Diplo får utløp for all musikalsk inspirasjon han finner rundt i verden, spesielt i Sør-Amerika og Jamaica. Med haugevis av gjestevokalister har albumet Free The Universe akkurat truffet butikkhyllene og her finner vi også reggaeinfuserte “Watch Out For This”. Sommerfesten er offisielt i gang på P3.

Half Moon Run – Full Circle

Under et intervju med Mumford & Sons i forrige uke (i regi av Lydverket Radio), avslørte bandet at de hadde en stor elsk det kanadiske indie/folk bandet Half Moon Run, som de også hadde turnert med de siste årene. Låtanbefalingen falt på singelen “Full Circle”, som nå har funnet veien til P3s spillelister.

Calvin Harris + Ellie Goulding – I Need Your Love

Drøyt med sant: den tidligere housestjernen og superprodusenten fra Skottland er nå ute med sin sjuende (!) hitkandidat fra ett og samme album, 18 Months, som for de glemske inneholder velkjente slegere som “We Found Love”, “Bounce” og “Sweet Nothing”, for å nevne noen. P3-stjernen Ronny Brede Aase, som er blitt en nær venn av Ellie Goulding i det siste, kan for øvrig fortelle at «I Need You Love» var en av topplåtene i konserten hennes i Oslo forleden.

Paramore – Still Into You

Poppunkerne fra Tennessee blir mer pop enn punk på deres ferske single “Still Into You” hentet fra deres selvtitulerte fjerde album. Den populære trioen er med dette inne med sin tredje låt på P3s spillelister.

P3 Musikk anmelder Paramore

Nicki Minaj + Lil Wayne – High School

Fra albumet Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up, kommer fanfavoritten “High School”, hvor Nicki like så greit tar med sin «maker» og mentor Lil Wayne på gjestevokal. Tema for låten: utroskap.