Ny musikk på P3

Admiral P, Chris Malinchak og The Airborne Highfives er noen av nykommerne som er lagt til på våre spillelister. Hør låtene, og si hva du mener om de her!

Vi serverer deg fem nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

John Newman – Love Me Again

Du har helt sikkert hørt stemmen hans før, og mest sannsynlig trodd at det var en eller annen soulsample av en svart manns hese dog fantastiske røst. John Newman er den unge mannen bak den store stemmen på Rudimentals “Feel the Love” og “Not Giving In” – og nå er den unge alt mulig-mannen ute med sin første singel “Love me Again”. John både skriver, produserer, og remikser sin egen musikk i tillegg til å regissere sine musikkvideoer og designe klær. Debutskiva er ventet i løpet av året.

Chris Malinchak – So Good To Me

Låta “So Good To Me” er akkurat det tittelen sier. Dette er et tilbakelent og herlig stykke house som gjør veldig godt for både ører og sinn. Mannen bak heter Chris Malinchak, og er en New York-basert produsent (som liker å poute på bilder). Et morsomt lite sammentreff er at Adele, for to dager siden, tvitret (for sine 14 millioner følgere) at hun elsker denne låta – det er kanskje derfor den har over 2,5 millioner visninger på YouTube? Flaks for Chris som er en relativt uetablert artist med kun noen mindre utgivelser på kappen.

The Airborne Highfives – Kisses & Crazy Sounds

Opp fra ingensteds hoppet de fem trønderske guttene i The Airborne Highfives opp på den norske pop-himmelen i høst med den skamløse rockeren “Monster” – som i lang tid lå på A-listen her på P3. Nå er det endelig på tide med mer ambisiøs radiorock fra trønderne i form av “Kissing and Crazy Sounds”. En naturlig oppfølger til “Monster” som handlet om en dame som blir et monster i senga – det blir naturligvis både kyssing og rare lyder av sånt, men også nok en superfengende låt fra The Airborne Highfives.

Hør The Airborne Highfives live i Popsalongen | The Airborne Highfives på Urørt

Nils Noa ft. Vinni & Sølvguttene – Fade Away

Nils Olav Lausund fra Ålesund har i over ti år vært en av landets fremste house DJ-er, men nå har 33-åringen tatt steget opp fra undergrunnen og gjort en sommervennlig house/lounge-låt med en syngende Vinni som gjesteartist. Nils har også en fortid i elektronikagruppa Bermuda Triangle, samt flere klubbkonsepter i hovedstaden, og Triana Iglesias.

Admiral P – Ska’kke gi opp

Etter låtene “Spinnvill”, “Snakke litt” og “Kallenavn” serverer Admiral P oss nok en tropikalsk sommerhit nå som temperaturen begynner å stige og solen, nå og da, titter frem. Philip, som han egentlig heter, går denne gangen fra å rappe om damer til det klassiske reggaebudskapet «jobb hardt og ikke gi opp». Men Admiralen driver ikke bare med musikk i disse dager – han dubber også film og er blant annet å høre i barnefilmen Hotel Transylvania som kom ut i høst.