Ny musikk på P3

Hør ukas nye låter her!

Denne uka får du blant annet høre nytt fra halve Sirkus Eliassen, to Urørtfavoritter og hvordan Eva & the Heartmakers flørt med en italiensk DJ høres ut. Dette er de nye låtene på P3s spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Ed Sheeran – Lego House

Det unge rødhårete stjerneskuddet fra Storbritannia følger opp hiten ”The A Team”, som har solgt over 700 000 eksemplarer i hjemlandet, med den like fine ”Lego House”.

Ed selger ut konsertarenaer over hele Storbritannia på minutter, remikses av de heiteste produsentene og skriver sjarmerende, fengende låter det er lett å kjenne seg igjen i. Sheerans debutalbum har fått navnet + og kom 12. september.

Se og hør: Ed Sheeran covrer Frank Ocean i Popsalongen

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Ed-Sheeran-Lego-House.mp3|titles=Ed Sheeran – Lego House]

Ed Sheeran (Foto: Promo)
Ed Sheeran (Foto: Promo)

 

Avicii – Levels

Houseprodusenten og DJen Tim Bergling (21) fra Stockholm bemerket seg i 2010 med superhitten ”Bromance”, som introduserte verden for et nytt sound ingen hadde hørt før. Låten ble en hit på både klubber, hitlister og radiostasjoner, og Avicii ble på rekordtid en headliner på Ibiza og noen av verdens største klubbfestivaler.

”Levels” har vært en dansefavoritt både utenlands og her hjemme i over et halvt år allerede, og ble gitt ut først nylig. Se etter den på hitlistene i høst.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Avicii-Levels.mp3|titles=Avicii – Levels]

Avicii (Foto: Promo)
Avicii (Foto: Promo)

 

Magnus Eliassen – Hei, frøken DJ

Brødreprosjektet Sirkus Eliassen har vært på alles lepper det siste halve året med liggelåten ”Hjem Til Dæ”.

Med sin siste solosingel ”Hei, frøken DJ” oppfordrer Magnus Eliassen derimot alle kvinnelige DJs om å sette på noe man kan danse til, akkompagnert med en småsexy 2008-beat med ”Ayo Technology” og ”Dead and Gone”-referanser så det holder.

Den driftige nordlendingen vant for øvrig by:Larms publikumspris i 2006.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Magnus-Eliassen-Hei-frøken-DJ.mp3|titles=Magnus Eliassen – Hei, frøken DJ]

Magnus Eliassen (Foto: Promo)
Magnus Eliassen (Foto: Promo)

 

Eva & the Heartmaker – Not Alone (Riccardo Piparo Remix)

Eva & The Heartmakers karriere startet da Ronny Brede Aase hørte låten “Superhero” på NRK Sogn og Fjordane, og et par uker senere fikk de både P3-listing og platekontrakt med Sony.

Mange poplåter senere har popekteparet nå inngått et ”menage a trois” med den italienske DJen Riccardo Piparo som har remixet låten deres ”Not Alone”. Eva med housebeats = hot.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Eva-and-The-Heartmaker-Not-Alone-Riccardo-Piparo-Remix.mp3|titles=Eva and The Heartmaker – Not Alone (Riccardo Piparo Remix)]

Eva & the Heartmaker. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Eva & the Heartmaker. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

 

Kele + Lucy Taylor – What Did I Do

30 åringen, fra Liverpool og mest kjent som vokalist i Bloc Party, frir til allmennheten med den catchye dubstep-tunen ”What did I do”, hentet fra EP-en ”The Hunter” som kom i september og følger opp debutalbumet The Boxer fra i fjor.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Kele-What-Did-I-Do.mp3|titles=Kele – What Did I Do]

Kele (Foto: Promo)
Kele (Foto: Promo)

Mikhael Paskalev – I Spy

23 år gamle Mikhael Paskalev er en del av miljøet rundt Jonas Alaska, og er denne Ukas Urørt med flotte ”I Spy”. Paskalev lager popmusikk med røtter i gospel og alternativ country og finner stort sett inspirasjon i filmer av blant andre Tarantino, Woody Allen og David Lynch.

Han er absloutt et navn å bite seg merke i og låta kan selvsagt lastes ned gratis fra Urørtsiden hans.

Les mer: Turbopaskalev

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Mikhael-Paskalev-I-Spy.mp3|titles=Mikhael Paskalev – I Spy]

Mikhael Paskalev. (Foto: Malin Longva)
Mikhael Paskalev. (Foto: Malin Longva)

 

Highasakite – Indian Summer

Oslo-baserte Highasakite er Ingrid Helene Håvik (Your headlights Are On) og Trond Bersu (PeLbo), som i begynnelsen av september var Ukas Urørt med ”Indian Summer”.

Urørt mener at ”som en varm bris blåser Highasakite på deg med mystikk og en detaljrikdom som oppleves både som behagelig og frisk”. Duoen finner inspirasjon hos Joy Division, Björk, Motorpsycho og ikke ovveraskende Lykke Li. ”Indian Summer” kan du laste ned helt gratis på Highasakite sin Urørtside.

Les også: Highasakite er Ukas Urørt

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Highasakite-Indian-Summer.mp3|titles=Highasakite – Indian Summer]

Highasakite. (Foto: Promo)

 

The Black Keys – Lonely Boy

Rockeduoen The Black Keys har med base i Ohio gitt ut 6 album, og er i år klar for sitt sjette, El Camino, som følger opp Brothers, som havnet som #2 på Rolling Stones liste over beste album fra 2010.

Første låt herfra heter ”Lonely Boy”, er produsert av Danger Mouse (Gnarls Barkley, Broken Bells) og viser bandkompisene Dan Auerbach og Patrick Carney i storform. Vi oppfordrer også alle til å lære seg dansen.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/The-Black-Keys-Lonely-Boy.mp3|titles=The Black Keys – Lonely Boy]

The Black Keys (Foto: Danny Clinch)
The Black Keys (Foto: Danny Clinch)

 

Samling – Stackars lilla värsting

Samling er et svensk musikerkollektiv av gode venner som sammen skaper musikk  inspirert av 60- og 70-tallets musikk- og kunstbevegelse.

Låta ”Stackars lilla värsting” har vi hentet far debuten, När mullret dövar våra öron blir vi rädda, og i tillegg til å være en vakker låt tar den et oppgjør med mobbing. Perfekt kombo.

Hør også: Samling live i Lydverket radio

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Samling-Stackars-lilla-värsting.mp3|titles=Samling – Stackars lilla värsting]

Samling (Foto: Promo)
Samling (Foto: Promo)