Ny musikk på P3

Arif, Lady Gaga og Eminem blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg hele åtte nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Skambankt – «Voodoo»

Hvis du vil lage tøff og fengende rock i lengderetningen må du ofre ønsket om å gjøre de villeste og mest nyskapende krumpspring for å beholde rockefoten. Slik er det bare. For noen band kan det ende med døden, men Skambankt har funnet løsningen. Med sin nyeste singel «Voodoo» fortsetter de med bredbeint, rifftung og allsangvennlig hardrock. Ingen overraskelser, akkurat slik vi vil ha det. De villeste ideene har vestlendingene spart til promoteringen av singelen. Ikke bare får «Voodoo» sin egen øl brygget av bandet selv i samarbeid med Kinn, men om du gir gutta en av dine plastgitarer (les: Guitar Hero, Rockband o.l) smelter de den om til en «Voodoo»-vinylsingel!

Monica Heldal – «In Flight»

Det har lenge blitt snakket om Monica Heldal, denne flinke 22-åringen med den nydelige stemmen. Når debutalbumet, Boy From The North, kommer 4. november har hun allerede spilt på store festivaler, turnert med Ben Howard og blitt nominert til Statoil-stipendet. Fra albumet har vi hentet vakre «In Flight» og håper akkurat det gjør høsten din litt bedre.

Arif – «Hun bruker meg»

Vet du hvem Arif er? Ikke? Joda. Hvem vant Urørtfinalen i år? Phil T. Rich ikke sant? Og bak det pubertale og stereotypiske hiphop-navnet finner du Arif Salum. Mannen bak den mye omdiskuterte og steintøffe «Gal» er nå endelig klar med sin oppfølger-EP Aldri & Alltid og relanserer seg samtidig som Arif. Aldri & Alltid er et mørkt og personlig konsept(mini)album om opp- og nedturene Arif har opplevd det siste året. Vi har valgt å servere deg «Hun Bruker Meg» som er en klubbdrevet urbanlåt, med et refreng som følger etter deg som en stalker du egentlig setter pris på.

Aldri & Alltid slippes 1. november

The Captain & Me – «Linda Thompson»

The Captain & Me ble startet av Morten Krane og Even Vaa i 2005, og har blant annet figurert som backingband for St. Thomas tidligere. Etter dette har de gitt ut flere kritikerroste popalbum med små hint av både Øst-Europa og Afrika. «Linda Thompson» er oppkalt etter den britiske folkpionéren av samme navn, og hentet fra bandets kommende fjerdealbum som slippes i januar.

Bow To Each Other – «Darkness»

Bow To Each Other er Gunhild Kristoffersen fra Karmøy og Megan Kovacs fra Toronto, og de ble for alvor kjente da de varmet opp for Susanne Sundfør på flere av hennes turnéstopp – samt spilte Bylarm i år. Denne låta er da også produsert av Susanne Sundfør, og hentet fra duoens debutalbum, som slippes våren 2014.

The 1975 – «Sex»

Det ser virkelig ut til at platedebutantene The 1975 i år har forvaltet fjorårets forhånds-hype på mesterlig vis. Det selvtitulerte albumet begeistret P3s anmelder og det er ikke lenge til BBC Radio 1 har listet samtlige spor fra The 1975. «Sex» er den tredje vi i P3 lister etter søte «Chocolate» og buldrende «The City». Du skal ikke se bort i fra at «Sex» vil bli din beste følgesvenn i den kommende julegavehandel-perioden.

Lady Gaga ft R. Kelly – «Do What U Want»

R. Kelly er ikke den første man tenker på om man skal teame opp en mannlig artist med Lady Gaga. Men med tanke på hvor godt «Do What U Want» fungerer er vi glade noen tenkte på det. Det er 80-tallsflørtende, fengende og lover godt for Gagas tredje album, Artpop, som er ventet 8. november.

http://www.youtube.com/watch?v=A3jzMyYgPQs

Eminem ft Rihanna – «The Monster»

Ikke like overraskende er dette samarbeidet. Eminem og Rihanna har fått god valuta for studiotiden de har tilbrakt sammen tidligere. «The Monster» er fra Eminems The Marshall Mathers LP 2, Eminems åttende album. Selv om det er fjerde gang Eminem og Rihanna slår seg sammen, er det nok første gang Eminem jodler.