Ny musikk på P3

Hør ukas nye P3-låter her!

Denne uka får du masse ny musikk på P3: Alt fra britisk rap og rock til norsk pop og østerriksk drum’n’bass venter på deg nedenfor! I tillegg er oppkjøringen til Urørtfinalen 2012 i gang – husk at du kan stemme på din favoritt her.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Camo & Krooked – Cross the Line

Den østerriske drum’n’bass-duoen Camo & Krooked begynte å lage musikk i svært ung alder, og ble signert hos et av de mest kredible plateselskapene hva elektronisk musikk angår, Hospital Records, i 2010. Nå er 28 år gamle Reinhard Rietsch (Camo) og 23 år gamle Markus Wagner (Krooked) ute med sin andre fullengder, og det er tittelsporet fra skiva du får høre på P3 – “Cross the Line”.

Hør også: Camo & Krookeds gjestemiks for Christine

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Camo-Krooked-Cross-the-Line.mp3|titles=Camo & Krooked – Cross the Line]

Camo & Krooked (Foto: Andrew Attah)
Camo & Krooked (Foto: Andrew Attah)

David Guetta + Usher – Without You

David Guetta pumper ut hits som om det ikke fantes en morgendag. Franskmannen som nylig viste seg frem som en av hjemlandet sitt sine mest sympatiske på Skavlan gir oss med ”Without You” mer følelse for dansegulvet i en låt hvor Usher står for den sårbare vokalen. Første offisielle single fra Nothing But The Beat og nok heller ikke det siste vi hører fra Guettas femte album.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/David-Guetta-ft.-Usher-Without-U.mp3|titles=David Guetta + Usher – Without U]

Usher synger for David Guetta. (Foto: Promo, myspace.com/usher)

Emeli Sandé – Daddy

Skotske Emeli Sandé begynte musikk-karrieren sin etter at hun hadde gjort seg ferdig med medisinstudiet sitt ved Glasgow University, og skrev låter for artister som Tinie Tempah, Cheryl Cole og Alesha Dixon. Vi har allerede gitt spilletid til hennes første single ”Heaven” og samarbeidet hennes med Professor Green på ”Read All About It”, som også spilles på P3, går sin seiersgang på britiske hitlister. Med ”Daddy” har Emeli laget en låt som virkelig smyger seg under huden og produsent Naughty Boy byr på et fantastisk arrangement som blander RnB, soul og breakbeats.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Emeli-Sandé-ft.-Naughty-Boy-Daddy.mp3|titles=Emeli Sandé + Naughty Boy – Daddy]

Emeli Sandé. (Foto: Promo)
Emeli Sandé. (Foto: Promo)

Example – Midnight Run

29 år gamle Elliot Gleave fra London, bedre kjent som Example, er en av Storbritannias aller mest populære artister og klar med sitt tredje album, Playing in the Shadows.

”Midnight Run” er nok en fengende singel (den fjerde fra albumet) fra gutten som virkelig har vært heldig med produsentene sine: Chase & Status, Nero, Laidback Luke, Faithless og Skream er bare noen av de som har bidratt til Examples suksess i denne omgang. Elektropoplåta “Midnight Run” er signert Feed Me, og hvis du liker blandingen av house, dance, dubstep og rap, kommer du til å elske Example.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Example-Midnight-Run.mp3|titles=Example – Midnight Run]

Example (Foto: Promo)
Example (Foto: Promo)

Band of Skulls – The Devil Takes Care Of His Own

De britiske rockerne i Band of Skulls var innom P3s spillelister i fjor men låta ”I Know What I Am” og gjestet også flere norske festivaler i fjor sommer. Første smak fra deres hittil ikke navngitte andre album heter” The Devil Takes Care Of His Own” og er mer nedstrippet, groovy og mørkere bluesrock enn det vi tidligere har hørt fra dem.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Band-of-Skulls-The-Devil-Takes-Care-of-His-Own.mp3|titles=Band of Skulls – The Devil Takes Care of His Own]

Band of Skulls på Slottsfjell 2010 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Band of Skulls på Slottsfjell 2010 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Coldplay + Rihanna – Princess Of China

Da Coldplay skulle finne den riktige gjestevokalisten til duetten ”Princess Of China” på Mylo Xyloto, stod Rihanna øverst på ønskelisten. Men ifølge Chris Martin selv måtte han manne seg kraftig opp før han turte å ta kontakt med henne og stille det småbeskjedne spørsmålet: ”Do you think there’s any chance?”. Resultatet er en uvant poppete Coldplay-låt med et arenapotensiale i ”Fix You”-klassen, som fort kan bli en av høstens store radio- og streaminghitter. Fra før av spiller P3 to låter fra det samme albumet: ”Every Teardrop Is A Waterfall” og ”Paradise”.

Les også: Lydverkets anmeldelse av Mylo Xyloto.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Coldplay-ft.-Rihanna-Princess-of-China.mp3|titles=Coldplay + Rihanna – Princess of China]

Coldplay + Rihanna. (Foto: Promo)
Coldplay + Rihanna. (Foto: Promo)

Eye Emma Jedi – Brother

Med to høyroterte låter (”Crucified” og ”Lights”) på P3 og spillejobb på Øya i år, har den norske duoen fått en pangstart på karrieren og er nå listet med sin tredje låt på P3: ”Brother” – og det på under ett år!

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/11/Eye-Emma-Jedi-Brother.mp3|titles=Eye Emma Jedi – Brother]

Eye Emma Jedi. (Foto: Audun Fjeldheim)
Eye Emma Jedi. (Foto: Audun Fjeldheim)