Ny musikk på P3

Katy B og Foster The People er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg fire nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Kyla La Grange – «Cut Your Teeth» (Kygo remix)

Fra Watford i England kommer den 27 år gamle singer-songwriteren Kyla La Grange, som debuterte i 2012 med albumet Ashes, hvor åpningssporet «Walk Through Walls» havnet på P3s spillelister for en periode. Remiksen av hennes nye singel «Cut Your Teeth», som vi vel og merke har valgt å liste foran originalversjonen, er gjort av bergenseren Kyrre Gørvell-Dahl (22), aka Kygo, som, etter antall Soundcloud-streams å dømme, er blitt en svært populær mann den siste tiden, etter å ha remikset artister som Ed Sheeran, Marvin Gaye og Dolly Parton. Kygo gjestet også DJ Christine tidligere i januar, med en gjestemiks du kan sjekke ut her.

Foster The People – «Coming of Age»

Dobbeltbunnen i Foster The Peoples første singel etter braksuksessen med “Pumped Up Kicks” og albumet Torches er tydelig. «Coming Of Age» er betydelig mer stabil enn man har hørt dem: De har et modnere lydbilde med all den streitheten dét fører med seg. Allikevel er det en svært god singel, og en som vokser på en. Den er produsert og skrevet sammen med Paul Epworth (bl. a. Adele, Florence & The Machine, John Legend), og hentet fra Supermodel, som slippes 18. mars.

Katy B – «Crying For No Reason»

Katy B kom inn på P3s spillelister i 2010 med «Katy on a Mission» og var den aller første lyden av dubstep på kanalen. Tre år etter har hun blitt mye bredere og mye mer pop, men hun er fortsatt en av våre britiske favoritter. «Crying For No Reason» er hentet fra hennes andre album Little Red, som kommer i begynnelsen av februar og er en Geeneus-produsert powerpop-låt som kommer til å høres nydelig ut i radioapparatet ditt.

Tinashe + Schoolboy Q – 2 On

20 år gamle Tinashe har allerede gitt ut tre miksteiper, hatt stemmen i flere animerte filmer og spilt i Two And A Half Men, så sjansen for at du har hørt stemmen hennes før er større enn for andre debutanter. Det hittil utitulerte debutalbumet hennes kommer i løpet av året og «2 On» er første låt ut. Med seg på denne herlige r&b-låten har hun stjerneskudd-produsent DJ Mustard og rapperen Schoolboy Q.