Ny musikk på P3

Todd Terje og Fröder er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg fem nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Lorde – “Team”

Vi har alle hørt nok av “Royals” nå, men Lorde har flere gode elektro-pophits på sitt debutalbum Pure Heroine – eksempelvis “Team”, som er diskutabelt den beste låten på plata. Full av blaute klappelyder og smygende synth.

American Authors – “Best Day Of My Life”

Brooklynbandet er i den sfæren av ambisiøse rockband med sjokkerende mye livsglede (sikkert fordi de er tidlig i karrieren), og kan føyes inn mellom fun. og Imagine Dragons. “Best Day Of My Life” er hentet fra bandets kommende debutalbum Oh, What A Life (slippes i mars), og er også å finne i filmen The Secret Life Of Walter Mitty. Les Birger Vestmos anmeldelse av filmen her.

Todd Terje – “Delorean Dynamite”

Endelig er Todd Terje å høre i fast rotasjon på P3! Med en upbeat og lekker discolåt, tar han oss med på en energisk og sofistikert reise i nygamle lyder og tweeks. Der Todd Terje tidligere har ligget på rundt 120 bpm, er han nå oppe i hele 124 – og det merkes. Grunnsteinen legges i et synthriff som vil gi Jean Michel Jarre frysninger. Referansene hagler, men like fullt er dette Krokstadelvas Todd Terje på sitt aller, aller beste. For de som ikke vet: Todd Terje er bror av Bigbang-trommeslager Olaf Olsen.

Fröder – “Speed Of Sound”

Katrin Frøder er 21 år gammel og fra Bergen, og fikk i fjor en drømmestart på artistkarrieren som vokalist og låtskriver på fjorårets “Stockholm Syndrome”. Massiv radiospilling og DJ-support verden over førte henne til TV-skjermen, hvor hun, sammen med CLMD-duoen, fremførte “Stockholm Syndrome” både på P3 Gull og Spellemannprisen. Nå er platekontrakten med mektige Sony i boks og hennes første soloalbum på trappene, hvor “Speed Of Sound” er første smakebit.

Tiesto – “Red Lights”

Han er verdens mest kjente DJ, Tijs Michiel Verwest aka Tiesto. Karrieren strekker seg over tre tiår og han har alltid vært et fast innslag i toppen av DJ Mags årlige Topp 100-liste, samt en såkalt “top earner” på Forbes årslister; bare i fjor dro han inn over 32 million dollar gjennom 140 shows, hovedsakelig i Las Vegas. Med låten “Red Lights”, som nå seiler opp til å bli en stor liste- og radiohit, sikter Tiesto seg åpenbart mer innpå et mainstreamt og yngre publikum enn tidligere, uten at den lojale og særdeles tranceglade fanskaren blir noe skuffet av den grunn.