Ny musikk på P3

Beyoncé, Frk. Fryd, Team Me og Arshad Maimouni er blant nykommerne på våre spillelister.

Vi serverer deg hele tretten nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Sandra Lyng – «Don’t Care»

17 år gamle Sandra fra Mosjøen ble rikskjendis gjennom den første runden med Idol i 2004, hvor hun endte på fjerdeplass. Året etter toppet hun norske hitlister med «Sommerflørt», som lå fem uker som nummer en på VG-lista. I tiden etter fulgte et par sporadiske singler og gjesteopptredener, en del Se&Hør-oppslag om både privatliv og kjendisliv i LA, samt et par lengre pauser fra artistlivet. Hennes splitter nye låt vitner derimot om en revitalisert, moden og rampelysklar popstjerne, som nå har fått sin perfekte comebackmulighet gjennom den Katy Perry-aktige singelen «Don’t Care».

Style of Eye – «Kids»

Svenske Linus Eklöw, aka Style of Eye, har tidligere stått bak låter som Icona Pops «I Love It» og «Taken Over» av Rebecca og Fiona. Storhitkandidaten «Kids» er hans første solosingel, med Stockholms-jenta Soso på gjestevokal.

http://youtu.be/2Adeg9ADn6I

Family of Rain – «Trust me, I’m a genius»

Brødretrioen William, Ollie og Timothy Walter fra Bath I England, etablerte bluesrockbandet The Family Rain i 2011, etter å ha holdt på siden 2004 med diverse, halvseriøse AC/DC og Darkness-inspirerte artistprosjekter, før de omsider bestemte seg for å ta musikken sin et steg videre. «Trust me, I’m a genius» er hentet fra deres siste studioalbum Under the Volcano.

Jason Derulo – «Trumpets»

Hitmaskin, trusevæter og 24 år gammel, Jason Joel Desrouleaux fra Miami har allerede rukket å banke inn hele fire hitsingler i topp 10-skitet på Billboard, skrive låter for Lil’ Wayne, Pitbull og Cassie, gi ut tre soloalbum og dra på fire verdensturneer. Fra saxhitten «Talk Dirty» kommer nå trompethitten «Trumpets», like catchy, like blåsevennlig.

The 1975 – «Girls»

Britene i The 1975 står bak et av fjorårets aller beste poprock-album og det gjør det såre enkelt for oss å spilleliste enda en perle fra den selvtitulerte debuten. For «Girls» er den fjerde The 1975-låten vi lister og den stiller med det samme lynnet som deres (til nå) største hit «Chocolate». Skarpe gitarriff, stramme trommerytmer og vokalist Mattew Healeys unike vokal skinner er lik gull vet du. «Girls» er pastellfarger, sommerfugler i magen og gutteaktig sjarm i låtform. The 1975 spiller på Hovefestivalen i sommer.

SOHN – «Artifice»

Sohn (uttales Sånn, ikke Son som det norske tettstedet) er en engelsk produsent som har valgt å flytte til Østerrikes vakre hovedstad Wien. De siste årene har han produsert musikk for lovende (og etter hvert etablerte artister) som Kwabs, Lana Del Rey, BANKS og danske Rhye. «Artifice» er en silkemyk poplåt med et fyldig og særs lekkert lydbilde.

Arshad Maimouni – «Valuta, glitter og gull»

Etter den samfunnsbevisste gjennombruddslåta «Definere Meg» tar Kaveh-affilierte Arshad Maimouni en tekstlig vending mot mer velkjent r&b-estetikk. For nå er det damer «Valuta, Glitter og Gull» som er på ungguttens lepper. Sjarmisen crooner over en beat som får tankene til å fly tilbake til britisk 90-talls pop (tenk Phats & Small møter Craig David – LOL), med et effektivt glimt i øyet, selvfølgelig.

Hør sitatmaskinen Arshad besøke Christine på P3 her.

Team Me – «F is for Faker»

Med “F Is For Faker” har Team Me laget sin voldsomste – og beste – poplåt så langt i karrieren. Gass i bånn fra starten, og det sakkes ikke i løpet av låtens drøye tre minutter. Barne/ungdomskor, strykere og Marius Drogsås Hagen i storform i låtskriver- og vokalistrollen.

Carl Espen – «Silent Storm»

Carl Espen Thorbjørnsen er til daglig dørvakt på Garage i Bergen, men nå gjør han sitt inntog blant de smektende balladesangerne i MGP-kanonen. Låten er skrevet av søskenbarnet hans, Josefin Winther, som også er på Urørt – http://urort.p3.no/#!/Band/JosefinWinther. ‘

Frk. Fryd – «Skyene»

Vi husker alle Frk. Fryds hysterisk catchy rock manifestert i fjorårets «Blod & Honning», og med «Skyene» tar stavangerbandet igjen pop/rocken tilbake til oljebyen – på en singel som ikke setter seg mindre på hjernen enn forgjengeren.

The Vamps – «Wild Heart»

De er unge, de er flinke og de begynner å få en enorm fanskare i hjemlandet Strobritannia. «Wild Heart» er deres andre single ut før debutalbumet kommer i løpet av våren, og vi tror Norge er mer enn klare for å omfavne dette folkinspirerte boybandet.

Jhené Aiko – «The Worst»

Jhené Aiko har kanskje den aller vakreste r&b-stemmen for øyeblikket. «The Worst» er hentet fra EPen Sail Out som kom i november som en oppkjøring til debutalbumet som kommer i mai. Du skal lete lenge etter å finne noe som er mer balsam for vintersjela di enn dette.

Beyoncé – «Drunk in Love»

Beyoncé gjeninntok tronen som dronningen av verden da hun slapp sitt selvtitulerte album rett før jul i fjor. Vi har allerede spilt «XO» og «Partition», men det er ingen tvil om at det er «Drunk in Love» som er låta som gjelder akkurat nå. I hvert fall ifølge Kanye, Diplo, Future, T.I og The Weeknd som alle har hoppet på remixer.