Ny nettradio for P3

Bli med og test ny nettradio for Mac, PC og Linux!

VIKTIG: Denne radioen er utdatert og funker ikke. Bruk radioen på forsiden av P3.no for å høre P3, mP3, NRS, Pyro, RR og Urørt!

nettradiobeta

Nå kan du laste ned en testversjon av P3s nye nettradio!

I den nye nettradioen får du oppdatert info om hvilke låter som spilles, hvilke programmer som går, siste saker fra p3.no samt du kan følge twitterfeeden vår. Og den skal funke like bra uansett om du har Mac, Windows eller Linux.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en tidlig test – en såkalt betaversjon, som kan har småfeil her og der. Si gjerne fra hvis du får problemer, og beskriv i detalj hva som ikke funker og hvilket system du kjører nettradioen på.

Hvordan installere nettradioen:

P3nettradio er utviklet Adobe AIR, en teknologi som gjør at du kan kjøre programmer uten en nettleser på flere platformer. Trykk på knappen under for å starte installasjonen.

Hvis du ikke allerede har installert Adobe AIR på maskinen din, må dette gjøres først. I de fleste tilfellene vil det skje automatisk når du trykker på knappen over.

Etter at Adobe AIR er installert, vil du få opp dette vinduet:

Installasjon av P3nettradio
Velg 'Open', og installasjonen av P3nettradio starter.

install2
Ikke bekymre deg for dette vinduet, bare trykk 'Install' for å fortsette installasjonen.

install3
Du kan velge hvor programmet skal installeres, men vi anbefaler deg å ikke endre på disse innstillingene. Trykk 'Continue' og nettradioen starter!

Du kan fra nå av når som helst høre på P3 ved å starte P3nettradio. På Windows ligger programmet i Startmenyen din og på skrivebordet. På Mac ligger programmet i Application eller Programmer-mappen din.

Trøbbel?

Hvis den automatiske installasjonen ikke funket, må du laste ned Adobe AIR manuelt og installere først:
http://get.adobe.com/air/
Last så ned installasjonsfilen for nettradioen her, og åpne fila med AIR.installerPackage:
http://nrkp3.no/wp-content/themes/p3/flash/nettradio/p3nettradio.air

Du kan tipse oss om bugs, forbedringer etc i kommentarfeltet eller på e-post.