Ny sesong for «Typen til»

Kjære norske kjendiser, kjenn deres besøkelsestid — Leo trenger flere kjærester!

I vår har «Typen til» vært en publikumsuksess fra første «dette e’ damen min» til siste «hei baby», servert av programleder Leo Ajkic. I morgen får du se siste episode av serien, hvor Anniken Huitfeldts potensial som kjæreste utforskes.

Se klipp fra episoden: Arbeidsministeren blir fnisete på museum

Tv-sjef i P3 Ung, Håkon Moslet, er fornøyd med sesongen som har gått, og har besluttet å lage en ny sesong av programmet.

– Innfallsvinkelen er noe helt for seg selv, og dette er en utrolig bra måte å lage annerledes intervjuer med interessante og kjente mennesker på. Nesten uten unntak har vi fått gode tilbakemeldinger på programmet, så dette er en serie som er godt likt av publikum, forteller Moslet.

«Typen til»: Se alle episoden her!

Kan dronning Sonja være en aktuell date i den kommende sesongen av "Typen til"? (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Kan dronning Sonja være en aktuell date i den kommende sesongen av «Typen til»? (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)

Leo Ajkic blir programleder også i den nye sesongen, og han gleder seg skikkelig til å være «kjæresten» til nye kjendiser.

– Det tok tid å finne formen, og plutselig hadde jeg vært sammen med alle de åtte damene. Nå er jeg varm i trøya, så nå må vi bare finne fete damer, sier Leo.

– Hvem er drømmedama?

– Dronning Sonja. Jeg vil ikke slenge ut for mange navn, men det hadde vært gøy med Jan Thomas og Dorthe Skappel, avslører Leo.

Etter at programlederen mandag formiddag tvitret om nyheten, har det kommet flere forslag til nye kjærester — og både Siv Jensen og Gry Jannicke Jarlum er foreslått.

Det er Live Nelvik som står bak programideen, og i 2011 var hun programleder i «Dama til», hvor hun datet åtte kjente norske menn.

Live forteller at ideen ble til på hytta hennes, og at hun umiddelbart skjønte at konseptet kom til å funke.

– Jeg fikk gåsehud da jeg kom på ideen, så dette er jo en klapp på skuldra til meg selv. Det er veldig kult at det skal lages enda en sesong, forteller Live.

Selv har hun ikke sett så mange av episodene med Leo, men hun har fått med seg hyllesten i sosiale medier.

– Hvem kunne du tenke deg å se Leo sammen med i neste sesong?

– Susanne Sundfør. Jeg har et slags girl crush på talentet hennes, og kunne vel egentlig tenke meg å date henne selv. Og så tror jeg det kunne oppstått magisk, eller interessant, magi mellom Leo og Valgerd Svarstad Haugland, sier Live.

Mer: Se Live Nelvik i første sesong av «Dama til»