P3s nye søndagsduo

På søndag startar det heilt nye programmet Ramona og Siggen på P3. Ronny Brede Aase har tatt ein prat med dine nye søndagsvenner.

Hei, det er Ronny her.  Eg er ikkje nokon nettjournalist, men eg fekk det ærefulle oppdraget om å intervjue to jenter eg kjenner godt, og som har premiere på et nytt radioprogram på søndag. Eg møtte nemleg Ramona og Siggen i P3morgen, fordi vi var kollegaer. Nå har jentene tatt et kvantesprang inn i radioen din, og du kan glede deg til å høyre eit heilt nytt program.

Ramona og Siggen skal spoone deg gjennom fyllesjuka, helgejobbinga og søndagsmelankolien. Gjennom latter og sære finurlegheiter skal jentene lose deg gjennom søndagane framover, frå klokka 12.00 til 14.00. Bli kjent med dine nye venner her:

ramona_1

Cecilie Ramona Kåss Furuseth

Alder: 29
Føde- og bosted: Jessheim/ Oslo
Når klina du sist: Jeg drømte for noen netter siden at jeg klina med Steven Seagal, teller det?
Favorittfilm: Karate Kid 1, for guds skyld ikke den med sonen til Will Smith.
Beste søndagslåt: Celine Dion – All by Myself
Favorittkjendis: Seth Rogen
Favorittrett: Cheezdoodlez
Favoritt-app: Instagram
Når grein du sist: Forrige søndag
Når eg blir vaksen… håper jeg at jeg blir en like bra person som faren min, Fadro Furuseth, verdens beste menneske.
Livsmotto: Ikke la noen ta fra deg drømmene dine.


sigrid_1

Sigrid Velle Dypbukt

Alder: 26
Føde- og bosted: Kristiansund/ Oslo
Når klina du sist: Først eller sist? Hva vil du meg, Ronny?
Favorittfilm: Klarer bare å svare på favorittegnefilm, og det er Robin Hood, for guds skyld ikke den med Russell Crowe.
Beste søndagslåt: Townes van Zant – Waiting Around To Die
Favorittkjendis: Steinar Sagen
Favorittrett: Jeg elsker å spise Tikka Masala på Punjabi Masala i Oslo by. Det er en indisk restaurant hvor eieren ser litt deppa ut for tida. Kanskje dette hjelper på omsetningen.
Favoritt-app: Akkurat nå er det en memegenerator hvor jeg lager et råd for dagen til ramona hver dag. Jeg kastet meg på bølgen alt for seint, men jeg er jo ingen surfer heller. Huff, den var tørr.
Når grein du sist: Det er ikke så lenge siden jeg plutselig stod i dusjen og gråt til «Gangnam style» på radioen. Det var et tragikomisk øyeblikk, og 2013 vil for alltid bli det året jeg lo og gråt om hverandre til Psy.
Når eg blir vaksen…  håper jeg kanskje at verden har forandra seg litt, og at «snill har blitt det nye kul». Jeg håper også at jeg ler ekstremt mye.
Livsmotto: Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det.

 

– Plutselig stod jeg i dusjen og gråt til «Gangnam style» på radioen

 

Kva er det flottaste med Siggen/Ramona?

Siggen: At Ramona har et hjerte av gull. Hun er som en kjærlighetskanon, hvis det er lov å si. Jada, litt klissete, men det er sånn det er. Jeg blir faktisk rørt av noe Ramona gjør eller sier hver eneste dag. Og ingen får meg til å knekke sammen i latter som henne.

Ramona: At Siggen alltid prøver å få andre i bedre humør. Hun er også veldig god på å få meg til å le. Og herregud, hun er god på spooning. Hun spiser veldig mykje godteri, enda mer enn meg, og det får meg til å føle meg mindre usunn. Hun er rett og slett et lyspunkt i livet.

Kva er det mest negative med den andre, som du aldri har sagt høgt før?

Siggen: Hun er litt dårlig på å sette grenser.

Ramona: Hun har en tendens til å underselge seg sjøl skikkelig, og det trenger hun ikke.

Kva er dykkar beste minne saman?
Siggen: Det er da vi satt på flyet på vei til Alicante og Ramona var helt overlykkelig over Norwegian Dreamliner-konseptet. Har aldri sett henne så glad, og hun gledet seg hele resten av ferien til å oppleve det samme på veien hjem. Dessverre var det et skikkelig gammalt fly og vi fikk aldri sett ferdig «Hobbiten – En uventet reise».

Ramona: Det var vår første ferie sammen i Alicante. Vi lærte en del spansk, for eksempel «bueno», «si» og «me gusta». Alle spurte etterpå om det ble noe ligging, men det hadde ingen av oss overskudd til på grunn av høy varme og vann i kroppen.

Beskriv ei fin helg i ditt liv:

Siggen: Den neste blir alltid den beste, som jeg pleier å si. Nei, jeg pleier ikke å si det, men jeg tenker det ofte på søndagene. «Neste helg må livet levere!». Neste helg blir altså en nydelig helg i mitt liv.

Ramona: En fin helg er en helg hvor man har det 10 på en skala fra 1 til 10. Men generelt kan jeg si at på søndager liker jeg å ta det helt ned. Da ligger jeg ofte i skje med Sigrid mens vi spiser ostepop og hører på Celine Dion, samtidig som vi tar en debrief på hva som har skjedd på fredag og lørdag. Fra nå av skal jeg lage radio med Siggen på søndager, det blir fint og mye mindre selvdestruktivt.

Kva gleder du deg mest til med å lage radio på søndagar?

Siggen: Målet er å gjøre søndagen til en litt bedre dag for alle som hører på. Uansett blir det å gjøre ukas verste dag til ukas beste dag for meg selv. Det kommer til å bli «helt livet».

 

– Jeg gleder meg til det helt nye spillet vårt «Analias», som er en grov versjon av «Alias».

 

Ramona: Jeg håper vi kan glede noen der ute, og få de til å føle seg litt mindre alene. Pluss at jeg gleder meg til det helt nye spillet vårt «Analias», som er en grov versjon av «Alias».

Gje oss eit ultimat julegåvetips, som funkar til alle.

Siggen: Det er bare å google tacky eller ugly christmas sweaters, og kjøpe den styggeste og mest personlige man finner. Det hadde i alle fall jeg blitt helt i ekstase over å få. Jeg blir også gjerne venner med noen av de folka som har de på seg på bildene.

Ramona: Prøv å tenke mest mulig personlig. Siggen for eksempel får en knullehuske. Det finnes dessverre ingen universalgave som passer for alle.

Ok, jentar, eit godt råd til slutt: Good times betyr gode tidar på engelsk! Intervjuet er no over.

 

Hør Ramona og Siggen hver søndag fra klokken 12 – 14 på P3, og last ned podcast her og i iTunes!

 

Dette er Siggen og Ramonas favoritt-instabilder av kvarandre:

sig_ram