Nye låter på P3

Nytt krydder til P3s spillelister. Hør her!

Denne uka får du glade toner fra Calvin Harris, deilig dubstep, vakker bergensrap og ny låt fra Noel Gallagher.

Se alle låtene på P3s spillerlister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Noel Gallagher’s High Flying Birds – “AKA.. What A Life!”

Noel Gallagher var i mange år kjent som han ene broren i Oasis. Etter krangling med broren Liam, forlot han i 2009 bandet, og siden har det vært temmelig stille.

Nå er han endelig tilbake med Noel Gallagher’s High Flying Birds, som består av han selv, Oasis-pianist Mike Rowe, trommis Jeremy Stacey fra The Lemon Trees og perkusjonist Lenny Castro. Det selvtitulerte debutalbumet kommer i slutten av oktober, og ”AKA.. What A Life!” er andre singel. Låta er skrevet av Noel Gallagher og produsert av Dave Sardy (Oasis, Rage Against the Machine, Primal Scream, Red Hot Chili Peppers).

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/09/Noel-Gallaghers-High-FLying-Birds-AKA…-What-a-life.mp3|titles=Noel Gallagher’s High FLying Birds – AKA… What a life!]

Noel Gallagher (Foto: Promo)
Noel Gallagher (Foto: Promo)

Lars Vaular & John Olav Nilsen – “Som i en siste dans”

Lars Vaular har mange jern i ilden for tiden, og et av dem er å teame opp med bergenskompis John Olav Nilsen på første single fra sitt fjerde album, Du betyr meg. Et annet er kortfilmen, Alt faller sammen, han lager med John Olav Nilsen og gjengen-trommis Andrew Amorim, hvor han lager soundtrack og debuterer som manusforfatter. ”Som i en siste dans” er produsert av Anand Chetty (som har produsert mye av Vaulars tidligere materiale), byr på gåsehud og Bone Thugs-vibes. Du betyr meg kommer i butikkene i begynnelsen av november.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/09/Lars-Vaular-John-Olav-Nilsen-Som-i-en-Siste-Dans.mp3|titles=Lars Vaular & John Olav Nilsen – Som i en Siste Dans]

Lars Vaular (Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3)
Lars Vaular (Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3)

Skrillex – “Ruffneck (FULL flex)”

Sonny Moore er den 23 år gamle amerikaneren som tidligere var vokalist i metalcore-bandet From First to Last, og som nå lager elektrohouse og dubstep elsket av folk over hele verden.

Med 70 millioner (!) visninger på Youtube og en EP som lenge har vært en av de aller mest streamede på Spotify i Norge, er han trolig den enkeltpersonen som i størst grad har bidratt til å gjøre dubstep til en del av vår tids populærmusikk. ”Ruffneck (FULL flex)” er seneste singel ut fra Scary Monsters and Nice Sprites EP, og ordet på gatene er at denne låta ble til under Sonnys besøk på hos russen på Lillehammer tidligere i år.

Sjekk også ut: Christines spillelister.

Skrillex & Flux Pavilion spiller i Oslo Spektrum tirsdag 22. november.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/09/Skrillex-Ruffneck-FULL-flex.mp3|titles=Skrillex – Ruffneck (FULL flex)]

Skrillex (Foto: Promo)
Skrillex (Foto: Promo)

Calvin Harris – “Feel So Close”

Skotten som tidligere har samarbeidet med Kylie Minogue, Katy Perry, Sophie Ellis-Bextor og Dizzee Rascal har nylig gjort seg til en enda mer attraktiv samarbeidspartner etter singelsuksessen med Kelis, ”Bounce”. Nå er Adam Richard Wiles (som han egentlig heter) klar med singelslipp nummer to, ”Feel So Close”, som i tillegg til originalen kommer med basstunge moombahton- og dubstepremixer fra Dillon Francis og Nero.

Samme dag som Rihanna skal rocke Oslo Spektrum, 30. oktober, kan du avslutte festen med DJ-sett fra Calvin Harris i Oslo.

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/09/Calvin-Harris-Feel-So-Close.mp3|titles=Calvin Harris – Feel So Close]

Calvin Harris (Foto: Promo)