Nytt britisk samarbeid?

Populære Adele har takket ja til nytt musikalsk samarbeid med britisk kollega.

I forrige uke kunne du lese at «the Prince of Darkness», Ozzy Osbourne, gjerne vil samarbeide med britiske Adele.

Robbie Williams (Foto: THOMAS PETER/ NTB Scanpix)

I helgen ble det imidlertid klart at den Oscar-vinnende 24-åringen har sagt ja til en duett med en helt annen ringrev av en artist. Adele, som skal ha takket nei til en rekke tilbud om å bidra på andre artisters album og låter de siste årene, skal nå ha blitt med på en samarbeidslåt på Robbie Williams neste album.

Bare Robbie

Ifølge avisen The Sun, skal Adele tidligere ha uttalt at hvis det noen hun kunne tenkt seg å samarbeide med måtte det vært Williams selv.

– Jeg gjør ikke kollaborasjoner. Jeg liker mye bedre å synge med folk live enn på opptak, men hvis det er én jeg skulle gjort det med hadde det vært Robbie, skal Adele ha uttalt ifølge The Sun.

De to er gode venner og skal angivelig ha kommet i prat om prosjektet da de var i Los Angeles sammen, i forbindelse med Oscar-utdelingen sist måned.

Ikke klar enda

Den populære sangeren, som slapp sitt svært suksessfulle album «21» i begynnelsen av 2011 fortalte the Daily Mail at hun er ivrig etter å begynne på sin neste fullengder- når hun er klar for det.

Les også: Adele lager mammaplate

– Jeg gleder meg til å begynne å lage nytt materiale, men det kommer når det er kommer, og når jeg har noe å synge om, sa Adele om albumplanene som vi nok må vente enda en stund på. I fjor høst gikk hennes plateselskap ut med at oppfølgingsalbumet desverre ikke ville komme før om enda noen år.