Nytt på spillelistene

Svenske stjerneskudd og comeback fra The Prodigy er noe av det du kan høre fremover på P3.

Adiam Dymott (Foto: razziarecords.se)
Adiam Dymott (Foto: razziarecords.se)

Svenske stjerneskudd og comeback fra The Prodigy er noe av det du kan høre fremover på P3.

Nytt på B-lista:

Adiam Dymott – ”Miss You”
Adiam Dymott er et nytt, svensk stjerneskudd som kanskje mest av alt kan sammenlignes med amerikanske Santogold. R&B og rock forenes, og som ko-låtskriver og produsent står Thomas Rusiak, som for norske radiolyttere vel er mest kjent for coverlåten ”Hiphopper” tidlig på 2000-tallet. Hennes selvtitulerte debutalbum er ute 18. mars.

Carolina Liar – ”I’m Not Over”
Carolina Liar er et svensk-amerikansk band, som er i ferd med å slå seg opp og frem på det amerikanske rockmarkedet. ”I’m Not Over” er hentet fra deres debutalbum ”Coming To Terms” (ute nå), og låten er produsert av popmastodontene Max Martin og Johan Schuster (Britney, Pink etc.).

Montée – ”Isle Of Now”
Montées debutalbum ”Isle Of Now” slippes endelig den 18. mars, og dette er altså tittelsporet. Wolfgang drar paralleller til kanadiske Chromeo, mens man også kan nevne 80-tallspopbandet Prefab Sprout vakende
i bakgrunnen. Montée er Anders Tjore, Maya Vik og Erlend Mokkelbost; med på albumet er også Karim Sayed, David Wallumrød, Håkon Kornstad og Andreas Bye.

Sunny – ”Carrie”
Veien fra poppunkbandet Jack til Melodi Grand Prix var kort for Sunny, som sammen med ko-låtskriver Hans Petter Aaserud her har laget en ekstremt catchy powerpoplåt som i vers og refreng oppsummerer alle flotte svenske band på midten av nittitallet.

Nytt på C-lista:

The Prodigy – ”Omen”
The Prodigy slipper sitt femte studioalbum ”Invaders Must Die” den 23. februar, og dette er den andre singelen derfra. Intet problem å høre at Liam Howlett fortsatt setter pris på sine beats, og nå ryktes det også at Dave Grohl spiller trommer på albumet.

For full oversikt over P3s spillelister, klikk her