O-fag på podkast

Endelig kan du høre Ylvis-brødrenes P3-debut så ofte du vil!

Etter mange etterspørsler fra fans og lyttere kan du nå høre O-fag på podkast. Brødrene Ylvisåker gjorde stor suksess med programmet som ble sendt sommeren 2006 og 2008, og nå kan du endelig kose deg med timevis god radiounderholdning.

Last ned O-fag på podkast her!

O-fag var et program som på småpedagogisk vis tok for seg ulike tema og spalter. Det inneholdt selvfølgelig store doser musikk fra Ylvis-brødrene, men hadde sitt hovedfokus på ulike spalter og sketsjer som ble svært populære. Hør en liten smakebit her:
[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2010/07/p3arkivet_26_o-fag_tre_sanger.mp3|titles=O-fag – 3 sanger]

[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/04/O-fag-ringe-båt.mp3|titles=O-fag ringe båt]

Mest populær

Dette er ikke første gang podkastene legges ut, men ved en feil forsvant podkastene. Paul Arvid Jørgensen er ansvarlig for podkastene i NRK har nå jobbet med å få dem ut igjen.

– Podkasten har alltid vært en av NRKs mest populære. Ikke rart når man tenker på all den kvalitetsradioen brødrene presterte og all den tøyleløse og idérike humoren de kringkasta med suksess på direkten fem dager i uka. Tulletelefoner i operasynging, nyhetssendinger med Brynjar Kvam og alle deres musikalske splitthopp, sier Jørgensen.

Du kan laste ned O-fag både som RSS-fil og gjennom Itunes. Lenkene finner du her:

Podkast O-fag

Legg til i iTunes