Store P - "Dypt" (låt)

O’ store sexy sang

Terningkast 5 til «Dypt»: Drømmende og digge rytmer på Store Ps ferske, myke banger.

store-p-dypt-cover-itunes-1

Synthdragene i “Dypt” er så romantiske og fluffy at det er som å falle på en skikkelig dyr og myk seng hver gang man lar øregangene mørnes av de behagelige akkordene.

I sist runde med “Vi esje herfra”, med tilhørende video hvor en flokk alpakkaer står i hovedrollen, fortalte Store P at “vi e fra space”. Den rapcroonede artisten fortsetter med sin melodiøse stil, som sist, i “Dypt”.

Hør «DYPT» i Spotify

Synth, inspirasjon hentet fra stjernene og det som måtte befinne seg i og utenfor vår galakse og en bass så avrundet at den er Kanagawa-bølgen verdig.

I sporet, som minner om lydbildet til klassiske rapgrupper som g-funk-bossene Above the Law og den meget vibbevennlige greia til Bone Thugs ‘N’ Harmony og labelkollega Mats Dawg for den saks skyld, får vi doble taktslag, sexy vokalharmonier i refrenget og elektroniske elementer som blir til en regelrett deilig pakke.

Store P blir ved sin lest og gjør sin ting bra. «Dypt» er chill, senker angstnivået og får deg til å glemme deg litt bort et stakket sekund. Godt er det.

Ali Soufi