Oh, Santa…

…please få meg i julestemning!

Desember er over oss, og ikke uventet kommer kjendisene nok en gang på banen og skal skape julestemning. Lady Gaga og Rihanna er blant de som har brynet seg på nyinnspillinger av gamle klassikere som «Christmas Tree (Falalalala)» og «A Child Is Born«, mens andre er såpass vågale at de drister seg til et forsøk på å lage egne minneverdige  julesanger, og tar opp konkurransen med blant andre The Pouges og Bob Geldof.

Les: Bob Geldof hater sin egen julesang

The Killers ringer jula inn

Av nye sanger vi ikke så komme har Coldplay har sluppet en julelåt i påvente av The fith studio album som kommer ut i 2011, mens rockerne i The Killers for fjerde året på rad bidrar med en ny julelåt til inntekt for Red Campaign, som arrangeres 1. desember hvert år i Usa.

I år som så mange ganger tidligere er juledronninga Mariah Carey tilbake med et nytt julealbum, mens Jessica Simpson prøver og rumpeskumpe henne av tronen med sin egen variant. Men julesanger er ikke bare for damer med kraftige røster. Maria Mena har laget det nydelige tittelsporetet til Bent Hamers nye film – Hjem til jul, og er på A-lista på P3.

Kan noen av disse matche de gamle (og nye) klassikerne? Hvilken sang tror DU vi kommer til å huske neste år?

Coldplay – Christmas Lights

Home For Christmas

The Killers – Boots

Jessica Simpson – My Only Wish