Tiårets norske låt live

Se Kaizers Orchestra med «Ompa til du dør»!

Kaizers Orchestra og «Ompa Til Du Dör» knuste all motstand og stakk av med den gjeve tittelen. Se live-fremføringen fra Popsalongen her!

«Ompa Til Du Dör» har væer en av favorittene siden NRK P3 satte i gang kåringen av «Tiårets beste norske låt» 1. desember. Den siste uka før kåringen ble avsluttet, stod det mellom «Ompa» og Madrugadas «Majesty», og da avstemmingen stengte klokken 14 fredag, ble det klart at det er Kaizers Orchestra som kan gå inn i 2010 med den gjeve tittelen.

Hør vinnerlåten her!

– Hovedgrunnen til at vi har fått så mange stemmer skyldes fansen. Det som er flott er at fansen mobiliserer seg i mellom. Vi har ikke drevet med noe selvpromotering rundt kåringen, vi har knapt rørt en PC.

Men okei, vi har kanskje nevnt det et par ganger på Facebook, but that`s it. Det hele viser at vi har en solid fan-base, noe vi er veldig glade for, sa Janove Ottesten i Kaizers Orchestra til NRK P3 da det ble klart at deres låt lå i tet.

«Ompa Til Du Dör» ble utgitt på albumet med samme navn i september 2001. Albumet var Kaizers store gjennombrudd, lå på VG-lista i 49 uker og sikret bandet en Spellemannprisen i 2001 og Alarmprisen i 2002, begge i klassen rock.

Se bilder fra Kaizers Orchestras vinnerkonsert i Popsalongen: