Opplev P3morgens store 17. mai-frokost

P3morgens inviterte lytterne til å være med på sin 17.mai. Her får du et gjenhør med de beste øyeblikkene!

Gratulerer med dagen! Ikledd dress og polkadottkjole leverte Ronny og Silje fra 07:00-11:00 en fullpakket nasjonaldagssending med live-spilling av Team Me og Sval, Martin Beyer-Olsen holdt 17. mai-talen og reporter Line var selvfølgelig ute og besøkte russ og champagnefrokost.

Reporter Line, russen, Karl Johan og champagnefrokost

Reporter Line dro på seg bunaden og tok med seg cola og paracet til russejentene på russebussen Crayon. Men det hadde hun ikke trengt, jentene var i fiiin form:

Line treffer russen

Det er selvfølgelig ikke ordentlig nasjonaldag uten champagnefrokost! Her hører du en jentegjeng i festlig lag synge nasjonalsangen til beaten til Calvin Harris i bakgrunnen:

Nasjonalsangen fra sjampanjefrokost

Team Me

P3morgen fikk storfint besøk fra Elverum og Team Me.

– Dokker er veldig, veldig fin. Uno, Simen og Elida dokker har pynta dere, mens Marius…, dressen har du mista eller? Spurte Silje, før hun la til at Marius, som nærmest kom rett fra nachspiel likevel var veldig fin. Teamet åpnet med sin nye singel F is for faker, du hører låta her:

Team Me - F is for faker

Bandet, representert av Uno, åpnet dessuten 17. mai-lekene som gikk ut på å kaste ball på en oppsats med 10 blikkbokser. Uno klarte å velte 6 av 10 bokser fra bordet. Team Me avsluttet med en av Ronnys favorittlåter gjennom tidene, nemlig Fool. Du hører den her:

Team Me - Fool

Martin Beyers 17. mai-tale

Komiker Martin Beyer-Olsen veltet alle blikkboksene fra bordet. I sin 17. mai-tale lot han seg inspirere av de folkelige 17. mai-talene han husket fra barneskolen i Rakkestad, Østfold. Du kan høre hvordan det hørtes ut her:

Martin Beyer Olsens 17.mai-tale til lytterne

Sval

Tidsfrist, låta til Sval, har utgjort soundtracket til Silje denne våren og helt sikkert veldig mange andres. Det var derfor meget populært da Sval tok turen innom P3morgen på nasjonaldagen for å spille låta live:

Sval - Tidsfrist

Før Sval covret Phillip Phillips Gone Gone Gone fra den siste Spiderman-filmen, deltok hun i P3morgens 17. mai-leker. Hun pælma med skikkelig kraft, velta fem bokser, som dessverre ikke var nok til å dytte Martin Beyer-Olsen ned fra seierspallen. Hør Svals cover av Phillip Phillips Gone gone gone her:

Se lytternes 17.mai-bilder her!

[instapress tag=»p317mai» piccount=»21″ size=»200″ effect=»fancybox»]